nieuws

waar je wat aan hebt.

Laat je hersens kraken met deze IQ test!

22 juli 2020

De testjes blijven groot favoriet, vandaar dat we ook deze week weer een leuke test voor jullie hebben gevonden. Dit keer een korte IQ test. De afkorting IQ staat voor Intelligentie Quotient en is een manier om te meten hoe intelligent iemand is, uitgedrukt in een getal.

Met deze korte test van 10 vragen is het natuurlijk niet mogelijk om je echte IQ te bepalen, daarvoor is een veel uitgebreidere test nodig. Ondanks dat je niet je echte IQ kan testen blijft het een leuk testje om te doen en is het een goede manier om je hersenen te blijven stimuleren.

Doe hier de test

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.