nieuws

waar je wat aan hebt.

Krulwerk ook super blij met onze Assistant2 bureau-onderlegger

13 mei 2020

Een van onze leveranciers, Krulwerk wilde ook graag onze oh zo handige Assistant2 bureau-onderlegger ontvangen. Hij had namelijk één van onze nieuwsberichten gelezen waarbij Partners en Assistants een onderlegger overhandigd kregen. Lichte jaloezie bekroop hem dus nam hij gelijk actie om er ook een aan te vragen. Handig als je snel wat kreten wilt noteren terwijl je aan het werk bent achter je laptop.

Dus zo gezegd, zo gedaan! Normaliter wordt de onderlegger uiteraard PERSOONLIJK afgeleverd. Door alle corona maatregelen is de bureau-onderlegger verzendproof en shockproof ingepakt en via PostNL verstuurd. Met als gevolg een enthousiaste leverancier die nu niet meer zonder bureau-onderlegger kan. Want echt waar … wie aan zo’n ‘ouderwetse’ onderlegger gewend raakt, kan eigenlijk niet meer zonder.

Ook één ontvangen? Onze voorraad slinkt, dus mocht jij onze handige bureau-onderlegger willen ontvangen? Mail dan Marketing@Assistant2.nl en we zorgen dat de onderlegger snel op je (thuis)werkplek wordt afgeleverd.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.