nieuws

waar je wat aan hebt.

Klaar om een Sparringpartner te worden?

17 juni 2024

Onze training op 13 juni over de veranderende rol van Ondersteuner naar Sparringpartner was een succes! Tijdens de training Empowerment, Van Ontzorger naar Sparringpartner, heeft de groep geleerd hoe ze hun talenten kunnen ontdekken en zich kunnen focussen op invloedgebieden, terwijl ze de kunst van het loslaten beheersen. Alleen door jezelf uit te dagen en door te ontwikkelen, kun je uit je ‘ouderwetse’ rol van Assistant stappen en een echte Sparringpartner zijn voor jouw leidinggevende.

Deze groep ondersteuners hebben hun kennis vergroot en weten nu wat hun persoonlijke kwaliteiten zijn en valkuilen leren herkennen. En tevens weten ze nu hoe ze hun gedrag, gevoelens en gedachten kunnen sturen. Met dank aan onze expert, Natasja van der Woude, voor deze waardevolle training. Samen werken we aan een toekomst waarin Assistants doorgroeien tot echte Sparringpartners op managementniveau. Deze training wordt in het najaar 2024 opnieuw georganiseerd.

Enkele reacties van deelnemers:

“Erg interactieve training!”

“Enthousiaste trainster die weet waar ze het over heeft.”

“Er was een veilige basis gecreëerd, waardoor je ervaringen met elkaar durft te delen.”

Wil je ook een training bij Assistant2 volgen? Bekijk ons totale overzicht of er een fijne training voor jou bij zit. De eerstvolgende training is Training Overtuigend Spreken en Presenteren op donderdag 26 september 2024. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus kom in beweging. Ontwikkel jezelf en meld je aan! Tot snel bij ons op de Koninginnegracht 25 in Den Haag. Er zijn parkeerplekken aanwezig. 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.