nieuws

waar je wat aan hebt.

Kimberley in Rotterdam aan de slag!

5 augustus 2021

En opnieuw start deze maand een van onze Assistants bij een Partner van ons in de regio Rotterdam. Kimberley gaat een langdurig contract met ons aan als Project Assistant. Een uitdaging waar Kimberley veel zin in heeft! Ze stelt zich graag zelf even kort voor:

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Na de HAVO heb ik de opleiding MBO 4 Directiesecretaresse/Managementassistente gevolgd. Na een aantal jaar gewerkt te hebben ben ik terug de collegebanken in gegaan en heb ik, na een HBO-propedeuse, mijn WO-bachelor Latijns-Amerikastudies behaald.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Tijdens mijn studie merkte ik dat ik het ondersteunersvak heel erg miste. Het regelen en ontzorgen past goed bij mij, ik krijg hier echt heel veel energie van.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via jullie social media. Vanaf het eerste moment is het contact altijd erg prettig en persoonlijk geweest. Ik had er dan ook veel vertrouwen in dat jullie een leuke nieuwe functie voor mij zouden kunnen vinden en dat is dus ook gelukt!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga binnenkort starten als Project Assistant bij een van jullie Partners in de regio van Rotterdam, waarbij ik de projectdirecteur zal gaan ondersteunen. Ik heb er erg veel zin in!

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Ik ga als eerste de training Assertiviteit volgen. Daarnaast spreekt Time Management mij ook erg aan. Als Assistant vind ik het soms nog wel eens lastig om nee te zeggen en mijn grenzen aan te geven, dus het is goed om mij hierin nog wat verder te ontwikkelen.

Wauw Kimberley wat heb jij je fantastisch ontwikkeld!! Van MBO naar WO!  En wat een mooie nieuwe uitdaging ga je tegemoet. Op naar een prettige langdurige samenwerking met elkaar. Ontzettend veel succes en werkplezier toegewenst.  

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.