nieuws

waar je wat aan hebt.

Jouw nieuwe werkplek aan de Zuidas?

28 maart 2024

Wil jij graag een keer in jouw carrière aan de bekende Zuidas werken? This is your moment! We zoeken namelijk samen met onze internationale Partner, yep aan de Zuidas 😉, een enthousiaste Management Assistant / Office Assistant met pit en die van aanpakken houdt!

Werken op de Zuidas betekent omringt zijn met moderne architectuur, hoogwaardige kantoren, financiële instellingen, advocatenkantoren en andere ambitieuze zakelijke dienstverleners. En uitstekende bereikbaarheid met bijvoorbeeld openbaar vervoer maar parkeren kan bij onze Partner ook. This is your moment en ga aan de slag bij onze internationale Partner als Office Ondersteuner.

Benieuwd naar de inhoud van deze functie? Mail jouw interesse naar Madelon, A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22. Een persoonlijke afspraak is zo gemaakt.

En als je denkt dat er alleen maar havermelk-latte-types rondlopen op de Zuidas dan heb je dat mis hoor 😜, bij deze club heerst een relaxte no-nonense cultuur. Werktijden zijn flexibel, thuiswerken is in overleg mogelijk. En als het echt nodig is, ben je er uiteraard.

Zoek je liever een baan in een andere Regio? Management Support Assistant2 werkt landelijk. Bekijk banen die wij in andere regio’s beschikbaar hebben! Kom vrijblijvend kennismaken.

   

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.