nieuws

waar je wat aan hebt.

3x keer is scheepsrecht… home sweet home, Jolanda

25 oktober 2021

Wij kennen Jolanda al sinds 2011!! Jolanda hebben wij in het verleden bij mooie Partners kunnen plaatsen in Amsterdam en zoals Fons zijn moeder altijd zei, ‘als je het goed doet komen ze altijd weer terug’. En dat is gebeurd met Jolanda. Zij gaat starten (Hybride wel te verstaan) bij een internationaal consultancy adviesbureau in het midden van het land. Een kans die Jolanda niet voorbij kon laten gaan nadat haar huidige werkgever ging verhuizen en Jolanda op zoek moest naar een nieuwe uitdaging!

Jolanda vertel nog even aan diegene die jou nog niet kennen wie jij bent….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
HAVO, secretariële opleiding en diverse interne trainingen.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik hou er van om de ‘spin in het web’ te zijn. Niet op de voorgrond maar als de stille kracht die alles tot in de puntjes verzorgt en managers ontzorgt. Dat vind ik leuk en heb daar veel plezier in. Dus ondersteuner pur sang.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Destijds met A2 in contact gekomen via Wyeth tijdens de overname door Pfizer. Toen het proces daar rond was, heb ik aan A2 gevraagd om ook voor mij een mooie uitdaging te vinden. Inmiddels 3x scheepsrecht, want A2/Fons en ik passen mijn inziens volledig bij elkaar, omdat we dezelfde mentaliteit hebben: meer dan 110% vertrouwen en 110% voor iets gaan.

Wat ga jij de komende tijd doen bij/via Assistant2?
Ik ga een mooie hybride uitdaging aan bij een Internationaal Management Consultancy bureau met een hele leuke groep mensen met ambitie en die de menselijke maat hoog in het vaandel heeft staan.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ongetwijfeld iets op social media of ICT trainingen, omdat dit nooit stil staat.

Welkom terug op het nest!! We DID it again Jolanda! Het is je van harte gegund en dank wederom voor het vertrouwen. We wensen je heel veel werkplezier toe bij onze Partner. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.