nieuws

waar je wat aan hebt.

Jo-Anne over de training Effectief zakelijk schrijven

26 maart 2020

Jo-Anne, een externe Assistant die graag wil door ontwikkelen. ‘Ik vind het belangrijk om trainingen en workshops te volgen die specifiek op het ondersteunersvak gericht zijn. Toen ik op zoek ging naar relevante trainingen kwam ik op de site van Assistant2 terecht, en las ik dat zij een mooi aanbod hebben van eendaagse trainingen en workshops waar ik mezelf verder mee kan ontwikkelen’. ‘Ik heb me direct aangemeld en hier ben ik nu’.

Wat is het nut voor jou om te blijven ontwikkelen? 

De training Effectief zakelijk schrijven is mijn eerste training via Assistant2. Ik vind het een zeer interessante en praktische training. Ik kan de dingen die ik hier hoor en leer, direct morgen al in mijn werk toepassen.

Je hebt de helft van de trainingsdag er op zitten. Wat vind je er tot nu toe van? 

Een nuttige dag tot nu toe. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Lekkere cappuccino. En ja ik heb nu al veel handige tips gekregen die ik zeker kan toepassen als Assistant. Bijvoorbeeld dat ik me veel meer moet verplaatsen in de lezer in plaats van mezelf. De lezer moet namelijk mijn correspondentie interessant vinden om door te lezen. Goeie eye-opener! Ook vind ik het erg fijn om ervaringen uit te wisselen met collega ondersteuners. En het is ook erg prettig dat de groep niet te groot is. Lekker veel aandacht voor elkaar en van de Expert Mirjam Streefkerk. Wat een topper is dat zeg!

Welke training zou je nog meer willen volgen?

Social media lijkt me een interessante. Ik gebruik uiteraard social media, maar zou graag willen weten hoe dit op een juiste manier toepast kan worden op zakelijk gebied. Ook de trainingen Time Management en Spice up your Career zouden goeie voor mij kunnen zijn.

Leuk dat je erbij was Jo-Anne en dank voor jouw feedback. We blijven ontwikkelen.

Wil jij ook een training of workshop via Assistant2 volgen? Dat kan. Ook als je niet werkzaam bent via Assistant2. Meer informatie over kosten, andere vragen en/of mogelijkheden? Mail dan naar LOT@Assistant2.nl 

 

 

 

 

 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.