nieuws

waar je wat aan hebt.

Je volgende stap in jouw carrière als Ondersteuner! Sparringpartner.

30 mei 2023

Afgelopen week vond de doe-training Empowerment plaats in ons Haagse optrekje aan de Koninginnegracht. De enthousiaste deelnemers hebben tips gekregen hoe zij zich kunnen voorbereiden voor de volgende stap in hun carrière, namelijk Sparringpartner!

Onze Expert Natasja heeft de groep tools aangereikt om bijvoorbeeld te sturen op een gelijkwaardige samenwerking. Uiteraard werden andere skills die nodig zijn om een Sparringpartner te worden ook behandeld. Het beroep van de ondersteuner is volop in beweging en er liggen kansen om te groeien. Hiervoor moet je uiteraard wel zelf in beweging komen. Met deze doe-training kunnen de deelnemers aan de slag!


Enkele reacties van de deelnemende Assistants:

‘Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng, erg fijn!’

‘Een leuke groep, met sterke onderwerpen’

‘Ik heb tools gekregen om nee te zeggen en mijn grenzen aan te geven.’

Wil jij de volgende keer ook bij de training Empowerment aanwezig zijn, meld je dan nu alvast aan voor de training op donderdag 7 december 2023 via de aanmeldknop. Of wil je een van onze andere trainingen en workshops volgen? Bekijk dan ons training overzicht ! Vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.