nieuws

waar je wat aan hebt.

Is jouw Engels op B2 niveau? Doe de test

10 november 2021

Het belang van Engels als internationale taal valt vooral op in de zakenwereld. Zelfs in branches waar diversiteit belangrijk is en waar het wordt gewaardeerd als je meerdere talen spreekt (denk aan diplomatie en onderwijs) blijft Engels op nummer één staan. Daarom is het essentieel dat jij het belang er van in ziet dat je Engels op niveau moet zijn én moet blijven. 

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om Engels als voertaal op de werkvloer te hanteren. Veelal omdat het moederbedrijf in het buitenland gevestigd is en er veel expats in de organisatie werkzaam zijn. Hierdoor verloopt een groot deel van de communicatie al in het Engels. Gemiddeld vestigen zo’n 320 nieuwe internationale bedrijven zich in Nederland per jaar. En wie weet kom jij wel bij één van deze bedrijven als ondersteuner te werken. 

Deze week gaan we verder met een taaltest op B2 niveau. Dat is voor gevorderden. Start de Engelse taaltest en zie gelijk of jouw Engels door een ringetje is te halen. En zit er toch een foutje tussen dan krijg je een handige uitleg.

Ga gelijk aan de slag en start de test van 15 vragen. Succes! 

Engels test B1+ niveau vorige week

Engels test B1+ niveau week 43

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.