nieuws

waar je wat aan hebt.

Ilona in vaste dienst bij onze Partner!

6 maart 2023

Ilona heeft een vaste aanstelling gekregen bij één van onze Partners, een groot internationaal accountancy adviesbureau in Amsterdam. Als Assistant zit zij volledig op haar plek en dat heeft geresulteerd in een vaste aanstelling en dus een perfect match! We stellen Ilona nog een laatste paar vragen voordat we haar uitzwaaien …

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik ben werkzaam geweest bij één van de Partners van Assistant2, een accountancy organisatie in Amsterdam.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Positief! Ze begeleiden je en dat begint al bij de eerste kennismaking bij A2 op kantoor. Vervolgens toen ik op sollicitatiegesprek ging bij de Partner, heb ik nog een 2 boost gesprek met A2 gehad om mij helemaal scherp te maken voor het gesprek bij hun Partner in Amsterdam. Met uiteraard het gewenste resultaat. Ik mocht daar starten. En na een bepaald aantal uren via A2 te hebben gewerkt heb ik een vaste aanstelling bij de Partner in Amsterdam gekregen. Gaaf toch!

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
Het menselijke aspect van Assistant2.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Mijn werkzaamheden en functie goed uit te voeren.

Welke training heb jij als laatste genoten?
De training Time Management via Assistant2. Een interessante training waar ik geleerd heb hoe ik mijn grenzen nog beter kan bewaken en op een positieve manier nee kan zeggen.

Heb jij tips voor jouw collega Assistants?? 
Voel je nooit te oud om nieuwe dingen te leren. Heb vertrouwen en het komt allemaal goed.

Ilona, wat fijn om jou in ons team gehad te hebben. Je eerlijkheid en oprechtheid waardeerden we zeer. We wensen je nog mooie jaren en werkplezier toe bij onze Partner. En wie weet tot op één van onze trainingen die je als ‘oud’ Assistant 1x per jaar kosteloos mag volgen. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.