nieuws

waar je wat aan hebt.

‘Ik haal veel voldoening uit organiseren en plannen, waardoor anderen worden ontzorgd’

18 maart 2021

Viola is op zoek naar een functie als Management Assistant bij een bedrijf in de Randstad waar ze verder kan groeien. ‘Ik ben vastberaden en een doorzetter; je zult me niet snel zien opgeven. Ik haal veel voldoening uit organiseren en plannen, waardoor anderen worden ontzorgd.‘, aldus Viola. Op zoek naar een beschikbare topper als Viola?  

Waar kan je op rekenen? Assistant2 levert snel een professionele en gemotiveerde Assistant met de juiste werkervaring die er toe doet. En met een persoonlijkheid die naadloos aansluit op de functie en de bedrijfscultuur. Viola haar droombedrijf is een bedrijf dat loyaal is aan haar werknemers en waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Interesse in Viola? Neem gerust contact op met (F)ons via fscheltema@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. We houden van korte lijnen.

Viola* is per 1 juni beschikbaar.

*vanwege privacy redenen is de naam van onze Assistant een alibi naam.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.