nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoppata! Annette aan het woord in Management Support

9 juni 2020

Eén van onze oud-Assistants, Annette van den Berg, stond eind vorig jaar in het Management Support magazine. Een mooie eer om hier in te mogen staan en als ouwe-rot in het vak 😉 (dat mogen we best zeggen van Annette) gaf zij best practics mee over flexibel en proactief werken. 

Mooi om te lezen zij via Assistant2 begonnen is met haar ondersteuners projecten en nu als coördinator .

‘Als je interimt weet je dat het maar drie, vier maanden gaat duren, dus je gooit alles wat je hebt in de strijd, en gaat er, hoppata!, lekker tegenaan. Je hebt toch het gevoel dat de ogen meer op je gericht zijn. Jij bent degene die het allemaal weet, ze huren jou toch niet voor niks in? Zo leer je efficiënter te werken’, aldus Annette.

‘Moet je samenwerken met interimmers, zuig dan alles op wat ze zeggen. Een interimmer hopt van bedrijf naar bedrijf, en leert overal wat nieuws. Al neem je daar maar 5 procent van over, je steekt er altijd iets van op. Ik werk nu met twee jonge meiden, zuignappen zijn het. Ik heb ze laten zien hoe je een mailbox voor je manager kan indelen in urgent, to do en lezen. Urgent, daar móét hij of zij naar kijken. To do, daar kan hij ‘s avonds rustig even naar kijken. En lezen, dat kan altijd nog later. Het lijkt simpel, maar de managers hier hadden er geen idee van.’ 

Lees het hele artikel op de website van Management Support.

Annette, je bent een topper, een lopende encyclopedie met een dijk aan ervaring en een mooi voorbeeld voor de jonge generatie. Onze deur staat altijd voor je open en we zien je graag weer eens voor een kop koffie.

Wil jij net als Annette bij meerdere bedrijven aan de slag kunnen en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken om te zien of wij voor elkaar iets kunnen betekenen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.