nieuws

waar je wat aan hebt.

Hola, ¿cómo estás? Test je kennis Spaans!

9 september 2020

Verschillende testen hebben op onze website al de revue gepasseerd, van Nederlandse spellingtest, IQ testen, woordenschat tot Duitse taaltest. Ook niet geheel onbelangrijk is de Spaanse taal. Dus waarom ook niet deze taaltest doen?

In veel bedrijven wordt er zaken gedaan met Spaanstalige landen. Dus ook leuk om nu eens je Spaanse taalkennis te testen. En al heb je er totaal geen queso van gegeten is het toch even leuk om te zien hoe je scoort. Benieuwd hoe het ermee gesteld is? Doe dan deze Spaanse test met 10 vragen. Let op: ook de teller loopt mee als je de vragen beantwoordt :-).

Feitje: Spaans is de tweede wereldtaal na de Chinese taal Mandarijn. Met zo’n 555 miljoen mensen wereldwijd spreken mensen Spaans als eerste of tweede taal. Op ieder continent wordt Spaans gesproken als officiële taal, behalve in Australië en op Antarctica.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.