nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe zijn jouw social media skills? Kom naar onze training Social media!

29 december 2020

Werken aan je toekomst en meer digitale skills ontwikkelen? Daar hoort ook je kennis van social media en het nieuwe werken bij. Assistants worden tegenwoordig ook vaak gevraagd om de LinkedIn bedrijfspagina’s en groepen up 2 date te houden. En als jouw kennis hiervan nihil is, zorg dan dat je je ontwikkelt en bij blijft met alle social media kanalen. Instagram is tegenwoordig net zo’n belangrijk medium geworden voor bedrijven als LinkedIn en dus zeker niet alleen maar voor privégebruik.

Wil jij op 4 maart ook onze training Social Media volgen? Meld je dan nu aan (klik op onderstaande button) en leer alle tips and tricks van onze Expert Jelle Drijver. Het bezorgt je gegarandeerd een leuke en leerzame dag! Deze training wordt zeer goed gewaardeerd door collega-Assistants die je reeds zijn voor gegaan! En uiteraard houden we ons strikt aan de corona maatregelen.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.