nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe was de werkplek van Tamara, twee weken geleden?

24 maart 2020

Twee weken geleden nog even bij Tamara op haar werkplek langs. Uiteraard is zij in het bezit van onze handige bureau onderlegger. Hoe anders is het nu. Ook Tamara werkt nu zoals velen van ons vanuit huis. Met alle faciliteiten. Niet zo gezellig natuurlijk, maar wel noodzakelijk voor nu. 

Als we met z’n allen sterk blijven, de regels volgen, afstand houden, niet de straat op gaan indien het niet strikt noodzakelijk is, thuisblijven als een gezinslid ziek of verkouden is etc., kunnen we deze uitdaging samen tackelen. Met z’n allen. En vergeet niet af en toe aan de zwakkeren, alleenstaanden en ouderen te denken. Bel ze gewoon even dagelijks of Skype en laat van je horen. Kleine moeite toch!?

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.