nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe stevig zit jij in het zadel? Nieuwe taaltest spreekwoorden!

22 maart 2023

Woensdag is de vaste dag voor de taaltesten. Deze week een taaltest uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden op hbo-niveau. Opnieuw weer een lastige taaltest. Zit jij stevig in het zadel? Uhhh, maar ik rij geen paardūüėĄ! Spreekwoorden zijn altijd leuk en je kunt je verhaal of presentatie hiermee echt opleuken. Maar gebruik jij ze altijd op correcte wijze en weet jij de betekenis ervan?

 

Start de 20 vragen van deze taaltest op hbo-niveau gericht op uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden en zie gelijk op welk niveau je zit: VMBO, MBO, HAVO, HBO , WO etc. En zit er toch een foutje tussen? Dan krijg je er gelijk een handige uitleg bij. Zet hem op! Heb je de vorige taaltesten gemist? Doe deze dan alsnog: Taaltest zinsbouw of spelling algemeen

Overigens kun je met onze training Effectief Zakelijk Schrijven op 30 maart, of Creatief Zakelijk Schrijven op 20 april, ook werken aan foutloos en helder zakelijk schrijven. Meld je aan voor één van de trainingen of beide.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.