nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gezond is jouw levensstijl?

29 juli 2020

Ben jij een fanatieke sporter en blijf jij van de chocolade af? Of hou jij wel van iets lekkers en schiet het sporten er vaak bij in? Wat zijn de effecten van deze keuzes en hoe gezond ben jij echt? Een goede gezondheid is altijd van belang, maar zeker nu is het een erg actueel onderwerp. Daarom deze week een testje waarin jij kunt zien hoe gezond jouw levensstijl is.

Tip: Mocht je nou toch een zoetekauw zijn die een stuk taart niet kan weerstaan, dan kun je het beste voor kwarktaart gaan! Dat is namelijk gezonder dan appeltaart én slagroomtaart!

Test hier hoe gezond jouw levensstijl is

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.