nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Shelby als vastgoed ondersteuner?

10 mei 2021

Shelby startte de eerste week van dit jaar gelijk goed met haar nieuwe baan als Assistant bij een van onze Haagse Partners in het vastgoed. Tijd om haar eens te vragen hoe het nu met haar gaat en of haar baan bevalt.

Shelby, hoe bevalt je baan als vastgoed Ondersteuner? Heb jij inmiddels je draai gevonden?
Mijn baan bevalt ontzettend goed! Het is erg uitdagend en geen dag is hetzelfde waardoor ik er erg veel voldoening uithaal. Door mijn behulpzame collega’s voel ik mij volledig thuis binnen het team.

Jij werkt volledig op kantoor en niet zoals veel collega Assistants vanuit huis. Hoe bevalt dit?
Het is erg fijn om op (een Corona proof manier) elke dag op kantoor te zijn. Naar mijn idee kan ik hierdoor veel meer leren en uitdagingen eerder tacklen omdat het contact met collega’s eenvoudig en snel verloopt. Maar ook de gezelligheid binnen het team zorgt ervoor dat de dagen voorbij vliegen.

Uit welke werkzaamheden haal jij op dit moment het meeste plezier?
Het continu schakelen en daarom ook de variatie tussen de verschillende processen voor verschillende projecten. Waar het ene project juist in de beginfase is, is de ander in de eindfase. Deze variatie zorgt ervoor dat ik nooit hetzelfde aan het doen ben, en dat is dan ook hetgeen waar ik erg veel plezier uit haal.

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk?
Het creëren van een overzicht wanneer deze er niet meer lijkt te zijn. Doordat ik met veel partijen contact heb, merk ik dat er regelmatig behoefte is dat dit overzicht weer onder de aandacht komt. Zo houden we elkaar scherp!

Heb jij leuke of nuttige tips voor collega-Assistants?
Ik zeg altijd: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Dit motto heb ik dan ook altijd in mijn achterhoofd als ik ons kantoor binnenloop. Ook al ben je maar met één andere collega op kantoor probeer dan als het “zonnetje in huis” binnen te komen, lachen werkt namelijk aanstekelijk en bevordert de onderlinge werksfeer. 🙂

Denk je dat er veranderingen zullen plaats vinden na het coronatijdperk m.b.t. het werken als ondersteuner? 
Hoewel digitale afspraken enorm veel voordelen hebben, hoop ik dat na het coronatijdperk meer fysiek kan worden afgesproken. Naar mijn mening werkt dit persoonlijker en helpt het je om anderen (collega’s, leveranciers, klanten, e.d.) beter te begrijpen. Maar ik zou er ook niet van staan te kijken dat digitale afspraken een aanpassing binnen het “nieuwe normaal” zijn, en dat is ook prima.

Een aantal stellingen en korte vragen die we je graag voorleggen:

Thuiswerken of op kantoor? Een sterke voorkeur voor werken op kantoor, maar op z’n tijd een dagje thuis vind ik ook heerlijk.
Werken met laptop of met iPad? Laptop!
Studie of selfmade? Een gezonde combinatie van!
Liever bellen of mailen? Voor korte vragen bel ik liever, maar ik krijg graag schriftelijke bevestiging dus dan kies ik toch voor mailen.
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? Eerst notuleer ik met pen en papier en dan werk ik het uit op de pc.
Wat drink je op kantoor/thuis tijdens het werk, koffie of thee? Voor een goede cappuccino kan je me wakker maken, dus dat lijkt me duidelijk! 😉
To do lijstje online of in notitieboekje? Notitieboekje!
Instagram of LinkedIn? Op zakelijk gebied gebruik ik graag LinkedIn, maar in mijn dagelijks leven Instagram!
Favoriete kleding naar kantoor: Een jurkje!
Favoriete film of serie? Op dit moment is dat “What if”.
Mooiste boek? Iedereen zou “Ik ben Pelgrim” moeten lezen!
Top 3 favoriete apps op je mobiel? WhatsApp, Spotify en dan toch Instagram…

Dank voor jouw enthousiaste inbreng Shelby! En have fun. Immers een dag niet gelachen….

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.