nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Project Management ondersteuner Valery?

5 november 2021

Valery is sinds december 2020 aan het werk bij één van onze bekende gemeentelijke overheid Partners als Project Management Ondersteuner (PMO). Ze heeft het daar erg naar haar zin en ontwikkelt zich volop. We zijn natuurlijk benieuwd hoe het met haar gaat, dus Valery … vertel:

Hoe bevalt je baan als Project Management Ondersteuner bij onze Partner?
Ik heb het erg naar mijn zin. Ondanks dat ik in de Coronatijd ben gestart, ben ik goed opgevangen door mijn collega’s en wegwijs gemaakt. Ik werk in leuke teams waar ook ruimte wordt gegeven om aan te geven dat je ergens graag over mee zou willen denken of bepaalde taken graag op je zou nemen. Een goede plek om jezelf te ontwikkelen dus!

Uit welke werkzaamheden haal jij op dit moment het meeste plezier?
Het stroomlijnen van bepaalde werkzaamheden en het meehelpen organiseren van bewonersbijeenkomsten. Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat ik voor bepaalde projecten het aanspreekpunt ben voor bewoners.

En wat is voor jou het minst leuke om te doen?
Om eerlijk te zijn kan ik de minst leuke taak niet benoemen omdat de werkzaamheden zodanig variëren dat eigenlijk niets verveelt.

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk?
Ik denk mijn enthousiasme, flexibiliteit, gedrevenheid en het meedenken over bepaalde zaken.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden?
Assistant2 heeft mij geplaatst bij een hele leuke Partner. Daarnaast was ook het traject rondom de sollicitatie erg leerzaam. Bij Assistant2 voel je je absoluut geen nummer.

Heb jij leuke of nuttige tips voor collega-Assistants?
Blijf vooral jezelf en haal het beste uit jezelf naar boven!

Een aantal stellingen en korte vragen die we je graag voorleggen 🙂 
Liever thuiswerken of op kantoor? Ik heb nog niet echt op kantoor gewerkt het afgelopen jaar.
Werken met laptop, PC met beeldscherm of met iPad? Ik gebruik een laptop met een extra scherm.
Studie of selfmade? Beiden!
Liever bellen of mailen? De beller is sneller maar in sommige situaties kan mailen handiger zijn. Afhankelijk van wat het doel is.
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? Ik notuleer gelijk op mijn laptop.
Wat drink je tijdens het werk, koffie of thee? Beiden!
To do lijstje online of in notitieboekje? Notitieboekje
Instagram of LinkedIn? LinkedIn
Favoriete kleding naar kantoor? Zwarte kleding en het liefst een colbert.
Favoriete film of serie? Ik kijk voornamelijk documentaires.

Dank voor de update Valery!!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.