nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met … PMO’er Arlet?

15 juni 2022

Arlet is sinds december 2021 ontzettend blij met haar nieuwe job bij onze Partner in Rotjeknor. Zoals ze zelf aangeeft, ze heeft zichzelf weer gevonden, zo blij is ze met haar baan als Project Management Assistant. Arlet vertelt hoe het met haar gaat….

Hoe bevalt je baan als Project Management Assistant bij onze gemeentelijke overheid Partner?
Wat ben ik blij dat ik bij deze Partner van A2 als project assistent geplaatst ben. Ik ben helemaal in mijn element en zit op de voor mij perfecte plaats.

Hoe zijn je afgelopen maanden gegaan? 
Vanaf mijn start, half december 2021, mocht ik samen met mijn collega al deels naar kantoor komen. Ik heb enorm veel geleerd in de afgelopen maanden en iedereen staat hier voor elkaar klaar. Wat mij opvalt, is dat er in oplossingen en niet in problemen wordt gedacht. Qua thuis en op locatiewerken heb ik een goede balans, waarbij ik volledig ben gefaciliteerd in mijn thuiswerkplek.

Zie je een verschuiving van werkzaamheden (anders werken) vanwege Corona en denk je dat dit in de toekomst anders wordt voor het werk wat je op dit moment doet?
Ja, het hybride werken neemt natuurlijk zienderogen toe. Hier is men zeer bewust mee bezig. Wat voor coronatijd misschien wat lastig en ingewikkeld leek, is nu een vanzelfsprekendheid geworden. En voor mij persoonlijk; thuis ben ik toch een tikkie productiever dan op locatie omdat ik het daar heerlijk vind om collega’s te ontmoeten. Waarschijnlijk blijft het hybride werken nu “het normale werken” en is elkaar ontmoeten nu een in te plannen activiteit.

Uit welke werkzaamheden haal jij op dit moment het meeste plezier?
Het regelen, plannen, organiseren, proactief zaken en taken op kunnen pakken en daarnaast het optreden als vraagbaak en als steun en toeverlaat passen heel goed bij mij en geeft mij veel voldoening en plezier.

En wat is voor jou het minst leuke om te doen?
Oei, vind ik een lastige vraag. De taaiste kost is (soms) toch wel het maken van verslagen van vergaderingen. Ik was gewend om te werken met korte actie- en besluitenlijstjes, nou dat is hier bij deze Partner vaak toch wel iets anders. Als je het omdraait, is dit wel de manier om nog meer over jouw project te weten te komen. Daarop kun je dan proactief inspelen.

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk?
Verbinden, sociale contacten, de vraagbaak zijn, doortastend optreden en het regelen en organiseren.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden?
Assistant2 heeft voor mij de perfecte match gezorgd, zij geven veel persoonlijke aandacht. Eerder dit jaar heb ik een interessante training Assertiviteit gevolgd, deze was compleet verzorgd door Assistant2 omdat zij het belangrijk vinden om jezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen.

Heb jij leuke of nuttige tips voor collega-Assistants?
Volg je gevoel en je hart, blijf (dichtbij) jezelf en je hebt een toptijd. En als jij jezelf top voelt, straal je dat uit naar de organisatie en de collega’s.

Een aantal stellingen en korte vragen die we je graag voorleggen:
Voorkeur voor thuiswerken of kantoor? Een mooie combi, deels thuis deels op locatie dit werkt erg prettig voor mij.
Voorkeur voor vaste werkplek of flexplek? Liefst een vaste plek, vanwege de instellingen van het bureau, stoel, vaste pc en rustige(re) werkplek.
Studie of selfmade? 70% studie en 30% selfmade
Liever bellen of mailen? Een beller is sneller en persoonlijker en prettiger.
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? Notuleren gelijk op de laptop hoor.
Wat drink je tijdens het werk, koffie of thee? ’s Morgens koffie en ’s middags groene thee en tussendoor water.
Favoriete vervoermiddel naar werk? De fiets!
To Do lijstje online of in notitieboekje? Online
Favoriete kleding voor het werk? Lekker kleurrijk, vrolijke en makkelijk zittende kleding.
Favoriete film of serie? Interstellar. The Full Monty en de Netflix serie: River
Instagram of LinkedIn? LinkedIn.
Mooiste boek? In het hart van David Baldacci. Ook Nederlandse thrillerschrijfsters staan hoog op mijn lijstje.
Top 3 favoriete apps op je mobiel? Facebook, marktplaats en Nu.nl
Waar luister je graag naar? Ik hou van het stevigere genre. Met als absolute topper nog steeds QUEEN!!!! In juli is in de Ziggo het concert met de 2 oude bandleden, Roger Taylor en Brian May die er samen met Adam Lambert weer een waar feestje van maken. In augustus gaan we met vrienden naar Coldplay in Brussel.

Wat een (h)eerlijk interview Arlet! Dank voor je input en je welgemeende complimenten. We zijn blij om jou in ons team van Assistants te hebben en het is echt een Perfect Match voor allen! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.