nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Office Manager Joan?

26 mei 2023

Joan is sinds januari voor A2 aan de slag als Office Manager bij een communicatie adviesbureau gericht op duurzaamheid. Binnenkort zal zij met zwangerschapsverlof gaan. We zijn natuurlijk benieuwd hoe zij het de afgelopen periode heeft gehad bij onze Partner in het Haagse.

Hoe bevalt je baan als Office Manager bij onze Partner?
Leuke afwisselende baan waarin ik veel vrijheid krijg om naast de dagelijkse taken eigen projecten op te pakken en uit te werken. Daarnaast heb ik een leuk team en voel ik mij erg gewaardeerd door mijn collega’s.

Uit welk aspect van je werk haal je de meeste voldoening en uit welke het meeste plezier?
De meeste voldoening haal ik uit het structuur aanbrengen in werkprocessen e.d. en het meeste plezier uit het contact met mijn collega’s 🎈👍.

“Assistant2 kijkt echt naar wie jij bent en zoekt daarbij de juiste match. Door de contacten die zij hebben en het voorwerk wat zij doen, wordt een hoop zorg uit handen genomen.”

Welke van jouw talenten en ervaringen uit jouw vorige banen komen goed tot zijn recht in jouw huidige werk?
Overzicht houden en goed om kunnen gaan met veranderende en afwisselende omstandigheden. Als officemanager moet je om kunnen gaan met ad-hoc opdrachten en zijn er veel verschillende zaken die tegelijkertijd je aandacht vragen. Hierdoor is het belangrijk om goed prioriteiten te stellen en structuur aan te brengen.

Voor Ondersteuners die ook op zoek zijn naar iets nieuws, heb jij leuke of nuttige tips voor hen?
Assistant2 kijkt echt naar wie jij bent en zoekt daarbij de juiste match. Door de contacten die zij hebben en het voorwerk wat zij doen, wordt een hoop zorg uit handen genomen. Het enige waar jij je dan nog op moet focussen is jezelf blijven en in een gesprek eruit halen of het ook daadwerkelijk een match is met jou.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden en heb je tips voor ons zodat wij ons werk nog beter kunnen doen?
Door Assistant2 ben ik op een werkplek terecht gekomen die ik anders misschien niet zou hebben gevonden. Daarnaast vind ik het fijn dat ik bij A2 trainingen kan volgen die mij meer inzicht geven in mijn eigen kunnen en mij helpen vaardigheden verder te ontwikkelen waardoor ik nog efficiënter mijn werk kan doen. Wat me nog wel leuk lijkt als er bijvoorbeeld nog mogelijkheden zijn voor online trainingen waardoor je ook in je eigen tijd nog kan werken aan verschillende vaardigheden. Doordat ik maar beperkte mogelijkheden had/heb in de beschikbare dagen om een training te volgen, heb ik helaas een training niet kunnen volgen waaraan ik wel graag had deelgenomen.

Een aantal stellingen en korte vragen:
Voorkeur voor thuiswerken of kantoor? Liefst een mix
Voorkeur voor vaste werkplek of flexplek? Vaste werkplek
Liever bellen of mailen? Geen voorkeur, ligt aan situatie.
Wat drink je tijdens het werk koffie of thee? Thee
Wat is jouw favoriete vervoersmiddel naar werk? Fiets
To do lijstje online of in notitieboekje? Notitieboekje
Favoriete kleding voor het werk? Jurkjes
Favoriete film of serie? Rent
Instagram of LinkedIn? Instagram
Mooiste boek? De Keuze van Edith Eger
Top 3 favoriete apps op je mobiel? Whatsapp, Spotify, Instagram
Welk soort muziek luister je graag naar? Ligt aan mijn bui en bezigheid. Heb een brede muziekkeuze, maar singer-songwriters zoals Paolo Nutini luister ik graag naar.

Joan we hebben allemaal grote bewondering voor jou en applaus met podium voor het feit dat je ook zelf geïnvesteerd hebt in deze baan. Bravo. En onze Partner??? Die is SUPER happy met jou. Nog een paar weken en dan komt het echte genieten voor jou. We keep in touch en dank je wel voor die super inzet. En die training die je gemist hebt??? Je bent van harte welkom als onze gast na de bevalling. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.