nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Nathalie die rechtstreeks in vaste dienst is gegaan?

31 mei 2021

Nathalie is begin dit jaar gestart als Board Assistant bij één van onze Partners in het midden van het land. Zij is daar via Assistant2 rechtstreeks in vaste dienst gegaan. Onze Partner had ons de opdracht gegeven de perfecte kandidaat te zoeken en dat is gelukt! Alle partijen zijn nu helemaal happy met deze match. Tijd om Nathalie zelf te vragen hoe het met haar gaat en met haar functie als board / executive Assistant?

Hoe bevalt je baan als board Assistant bij onze Partner? Ben je inmiddels al helemaal ingeburgerd op je plek?
Absoluut, ik zit erg op mijn plek bij de Partner van Assistant2. Ondanks de gekke periode om te starten tijdens Covid-19 voelde ik me erg welkom en had niet veel tijd nodig om te wennen.

Hoe zien jouw dagen er uit? Werk je vanuit huis of ben jij voornamelijk op kantoor aan het werk?
Ik werk fulltime op kantoor. Ons kantoor is zeer ruim en daardoor is de 1,5 meter afstand goed toepasbaar. Door de uiteenlopende werkzaamheden die toch veelal plaatsvinden fysiek op kantoor is het wenselijk dat ik hier ben in plaats van thuis. Zelf vind ik het erg prettig om elke dag op pad te gaan naar mijn werk en aanspraak te hebben met collega’s, zo’n actieve werkweek en het weer echt ‘’thuiskomen’’ werkt voor mij motiverend!

Uit welke werkzaamheden haal jij op dit moment het meeste plezier uit?
Plannen, meedenken en organiseren van een grote hoeveelheid van (virtuele) bijeenkomsten en het sociale aspect met collega’s is wat mij elke dag met plezier naar mijn werk brengt! Daarnaast leer ik elke dag bij over de wereld van vastgoed en ontwikkeling van al onze mooie projecten en zie dat als een bonus.

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk?
De verbindende factor zijn tussen collega’s en er mede aan kunnen bijdragen dat zij zich kunnen focussen op hun primaire taken geeft mij energie.
Plannen en organiseren zit in mijn bloed en ik kan dit in mijn huidige baan heel goed toepassen.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden? 
Via Assistant2 ben ik in contact gekomen met het bedrijf waar ik nu werk en daarvoor ben ik hen erg dankbaar 😊

Heb jij tips voor collega-Assistants? 
Volg je hart, doe wat je leuk vindt en goed in bent en durf het aan om net als ik een keer in je leven een carrière switch te maken!

Een aantal stellingen die we je graag voorleggen:
Thuiswerken of op kantoor? Op kantoor
Werken met laptop of met iPad? Laptop
Studie of selfmade? Selfmade
Liever bellen of mailen? Mailen
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? Pen en papier
Wat drink je op kantoor/thuis tijdens het werk, koffie of thee? Koffie
To do lijstje online of in notitieboekje? Notitieboekje
Favoriete kleding naar kantoor? Smart casual
Instagram of LinkedIn? Instagram
Favoriete film of serie? Slumdog Millionaire
Mooiste boek? Duizend Schitterende zonnen
Top 3 favoriete apps op je mobiel? Instagram, nu.nl en Tasty

Nathalie, we zijn met recht blij dat we deze match voor jou en onze Partner voor elkaar hebben gekregen. De zogenoemde speld in de hooiberg ;- ). We wensen je veel goeds toe en een mooie carrière bij onze Partner. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.