nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Nandenie?

7 september 2023

Hoe leuk is het dat je als Assistant toch verschillende takken van sport kunt uitproberen in je vakgebied? Dat is dus ook het geval bij Nandenie. Zij is sinds januari 2023 via Assistant2 aan het werk voor onze Partner in Den Haag, een internationaal advocatenkantoor, en heeft het helemaal naar haar zin. Tijd om haar in het zonnetje te zetten en te vragen hoe haar job bevalt….

Hoe bevalt je baan als Assistant bij onze Partner in Den Haag?
Mijn baan als Recruitment Assistant bevalt heel erg goed. Het voelt eigenlijk alsof het me op het lijf geschreven is en dat had ik helemaal niet verwacht. Na alle banen, zoals secretaresse en Management Assistant is dit toch wel een hele andere tak van sport, maar daar was ik echt wel aan toe en blij dat ik deel mag uitmaken van zo’n ontzettend leuke organisatie.

Uit welk aspect van je werk haal je de meeste voldoening en uit welke het meeste plezier?
Ik haal de meeste voldoening en plezier uit het organiseren van afspraken en evenementen. Je komt in contact met mensen, waardoor het sociale aspect naar boven komt en als je een geslaagd evenement hebt neergezet, geeft dat zoveel voldoening en weet je en voel je uiteindelijk ook waar je zoveel moeite voor hebt gedaan.

“Wees niet bang om een nieuwe move te maken in je carrière en maak kennis met het onbekende. Het kan je uiteindelijk heel ver brengen.”

Welke van jouw talenten en ervaringen uit jouw vorige banen komen goed tot zijn recht in jouw huidige werk?
Het organiseren van afspraken en evenementen liggen mij heel erg goed en het kunnen toepassen van deze “talent” binnen deze organisatie; daar ben ik erg blij mee.

Voor ondersteuners die ook op zoek zijn naar iets nieuws, heb jij leuke of nuttige tips voor hen?
Wees niet bang om een nieuwe move te maken in je carrière en maak kennis met het onbekende. Het kan je uiteindelijk heel ver brengen.
En wat er ook gebeurt: blijf altijd dicht bij jezelf staan.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden en heb je tips voor ons zodat wij ons werk nog beter kunnen doen?
Assistant2 heeft mij, behalve geholpen aan een hele nieuwe baan in een geheel nieuwe branche, waar ik totaal onbekend mee was, tevens geholpen nieuwe talenten bij mezelf te ontdekken waarvan ik niet eens wist dat ik het in me had. Ik heb vooral geen tips voor jullie hoe jullie het beter kunnen doen, want jullie doen het daadwerkelijk fantastisch. Menig bureau kan er nog een puntje aan zuigen hoe jullie met jullie Assistants omgaan. Betrokken, respectvol en altijd een luisterend oor.

Een aantal stellingen en korte vragen:
Voorkeur voor thuiswerken of kantoor? Grote voorkeur voor kantoor. Ik ben graag op kantoor, ben graag met mijn collega’s.
Voorkeur voor vaste werkplek of flexplek? Vaste werkplek, want die hebben we ook op kantoor. Kan je makkelijk je eigen spullen neerzetten zonder er elke keer weer mee te hoeven sjouwen.
Studie of learning on the job? Learning on the job werkt voor mij uiteindelijk toch het beste. Ben echt geen studentikoos, niet aan mij besteed.
Liever bellen of mailen? Liever bellen. Tijdens het bellen kan je toch meer toelichting geven en hoort iemand ook de emotie in je stem. De mail kan vrij kil en hard overkomen, ook al is dat totaal niet de intentie.
Wat drink je tijdens het werk koffie of thee? Ik begin de ochtend met 2 kopjes warme chocomelk. In de middag drink ik af en toe weleens ’n cappuccino, maar niet al te vaak.
Wat is jouw favoriete vervoersmiddel naar werk? Ik ga standaard met mijn auto naar mijn werk, ook omdat ik elke ochtend mijn 2 kinderen moet weg brengen en elke middag weer moet ophalen.
To do lijstje online of in notitieboekje? Liefst allebei, dan weet ik zeker dat ik niets vergeet, haha.
Favoriete kleding voor het werk? Ik draag vooral kleding waar ik me prettig in voel en dat is zeker geen joggingbroek of joggingpak. Maar vooral pantalons en rokjes met bloesjes doen het goed bij mij. Maar kan ook ’n nette spijkerbroek zijn met ’n leuk bloesje en jasje erop. Het is maar net hoe ik de ochtend start.
Favoriete film of serie? Ik heb teveel om uit te kiezen.
Instagram of LinkedIn? Instagram voor de fun en LinkedIn voor zakelijk 😉
Mooiste boek? Net zoals met de films. Heb teveel om uit te kiezen.
Top 3 favoriete apps op je mobiel? Facebook, Spotify en Instagram
Welk soort muziek luister je graag naar? Dat hangt echt van mijn bui af. Maar zonder muziek kan ik sowieso niet mijn dag doorkomen.

Fantastisch dat je het naar je zin hebt Nandenie. Blijven leren en jezelf uitdagen is het beste wat je kunt doen. Dank voor de mooie complimenten hiervan stralen wij!!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.