nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Management Assistant Pierrette?

30 januari 2023

Pierrette is bij één van onze Partners (gevestigd in het midden van het land) in de automotive industrie aan de slag, met een groots project, namelijk een verbouwing, renovatie aan het bedrijfspand en daardoor een verhuizing. Pierrette vertelt hoe het gaat….

Hoe bevalt je baan als Management Assistant bij onze Partner in de regio Utrecht?
Mijn baan bevalt super goed, ik voel mij erg gerespecteerd en goed op mijn plek.

Je bent druk met een geplande bedrijfsverhuizing. Hoe gaat dat en wat is jouw effort hierin?
De verhuizing is een groot project, maar gaat gelukkig voorspoedig. Ik heb meegeholpen in de organisatie van de verhuizing naar ons tijdelijke pand en nu zit ik wekelijks bij de overleggen over de verbouwing en herinrichting van het pand wat nu gerenoveerd wordt. Over een aantal maanden zal ik weer druk zijn met de verhuizing terug naar ons pand.

“Het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, maakt dat ik deze baan zo leuk vind. Tevens wordt er veel denkwerk gevraagd, dus ik blijf scherp.”

Zie je een verschuiving van werkzaamheden door bijvoorbeeld hybride werken en denk je dat dit in de toekomst anders wordt voor het werk wat je op dit moment doet?
Momenteel werk ik meestal 3 dagen thuis en 2 dagen op kantoor, dit is met name vanwege onze tijdelijke locatie met minder werkplekken, maar ook bij terugkomst in het oude pand zal het hybride blijven. Ik ben van mening dat dit zeer goed kan met deze functie. Bijna alles gaat via de email of Teams, dus waar je ook bent, je werk kan goed gedaan worden. Natuurlijk ben ik wel fysiek aanwezig op kantoor wanneer ik bijvoorbeeld een vergadering moet notuleren. Ik weet niet hoe deze functie was voor het hybride werken, maar ik denk niet dat er veel verschuiving is geweest in de taken, bijna alles kan zowel op kantoor als thuis.

Uit welk aspect van je werk haal je de meeste voldoening en plezier?
Het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, maakt dat ik deze baan zo leuk vind. Tevens wordt er veel denkwerk gevraagd, dus ik blijf scherp. Ik kan op een dag bezig zijn met reizen boeken, vervolgens teksten corrigeren en daarna een vergadering met veel bezoekers plannen.

En wat is voor jou het minst leuke om te doen?
Notuleren 😎 maar kom op, it’s part of my job!

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk?
Detailwerk, organiseren en gastvrijheid.

Waar ben jij trots op wat je tot nu toe met je werk voor elkaar hebt gekregen, of op persoonlijk vlak?
Ik heb in mijn eerste maand een vergadering, met activiteit en borrel georganiseerd in de Van Nelle Fabriek. Dat had ik nog niet eerder gedaan en ik was erg blij met het eindresultaat.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden?
Assistant2 biedt goede en leuke trainingen aan, deze helpen mij echt in mijn functie.

Heb jij leuke of nuttige tips voor collega-Assistants?
Heb plezier in je baan 😊

Een aantal stellingen en korte vragen die we je graag voorleggen: 
Voorkeur voor thuiswerken of kantoor? Een mix van beide
Voorkeur voor vaste werkplek of flexplek? Vaste werkplek
Studie of selfmade? Studie (Hotelschool Den Haag)
Liever bellen of mailen? Mailen
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? Laptop
Wat drink je tijdens het werk, koffie of thee? Thee
Favoriete vervoersmiddel naar werk? Auto
To do lijstje online of in notitieboekje? Notitieboekje
Favoriete kleding voor het werk? Smart casual met nette sneakers
Favoriete film of serie? Ik heb geen favoriet, groot Netflix fan haha
Instagram of LinkedIn? Instagram (eigenlijk geen van beide, ik ben niet erg van de social media)
Top 3 favoriete apps op je mobiel? Whatsapp, AD, Facebook/Instagram
Waar luister je graag naar? Skyradio

Wat leuk om te lezen Pierrette! Je hebt een mooi verhuisproject waar je jezelf in vast kunt bijten. Zet hem op en dank voor je input!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.