nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Jitta in Heerenveen?

1 juni 2022

Assistant2 werkt landelijk. Jitta is sinds november aan de slag bij één van onze Partners in het noorden van het land als Administratief Assistant. Na 5 maanden zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe het met haar gaat en hoe haar nieuwe uitdaging bevalt. Want ze heeft de stap durven zetten om na 20 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gezeten te kiezen voor een nieuwe uitdaging. En als het allemaal goed gaat, ligt er ook een vaste aanstelling in het verschiet!

Jitta vertelt …

Hoe bevalt je baan als Assistant bij C-Job?
Mijn baan bij C-Job bevalt goed. Fijne collega’s die me vanaf het begin een welkom gevoel hebben gegeven.

Hoe zijn je afgelopen maanden gegaan en hoe ging het inwerken met alle maatregelen?
Ik ben mijn eerste dag gestart op het hoofdkantoor in Hoofddorp. Daar ben ik wegwijs gemaakt in de werkzaamheden. Op de vestiging in Heerenveen, wat mijn standplaats is, heb ik mij daarna alles eigen kunnen maken en een goed ritme kunnen vinden in mijn werkzaamheden. In verband met corona werd er door mijn collega’s nog veel thuis gewerkt wat ervoor zorgde dat het kennismaken met alle collega’s langer duurde.

Zie je een verschuiving van anders werken vanwege Corona?
Bij C-Job is de mogelijkheid om hybride te werken, waarbij je minimaal 50% op kantoor aanwezig bent. Zelf werk ik zo nu en dan ook thuis.

Uit welke werkzaamheden haal jij op dit moment het meeste plezier?
De werkzaamheden op zich vind ik allemaal wel leuk, maar ik vind het vooral leuk om de zaken op kantoor netjes en overzichtelijk te houden zodat iedereen alles goed weet te vinden en daardoor effectief kunnen werken. Het liefst heb ik gedurende de dag lekker veel te doen.

En wat is voor jou het minst leuke om te doen?
Veel overleggen worden in het Engels gehouden. Dat vind ik nog wel een beetje lastig.

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk?
Het ontzorgen, regelen en organiseren komen goed tot zijn recht.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden? Wat ik vooral erg fijn vond en vind, is dat ik tijdens de sollicitatieprocedure erg goed ben geholpen bij het voorbereiden van de gesprekken en dat er tijdens mijn beginperiode regelmatig contact is geweest om te horen hoe het gaat. “Jij zoekt, wij zijn er voor jou” is bij mij echt van toepassing.

Heb jij leuke of nuttige tips voor collega-Assistants?
Ik heb het best lastig gevonden om na ruim 20 jaar bij een werkgever te hebben gewerkt ergens anders te starten. Alles is nieuw; je collega’s, het bedrijf, de werkwijzen. Blijf met een open blik naar je nieuwe functie kijken. Ook na 20 jaar kun je je ergens anders ook thuis voelen.

Een aantal stellingen en korte vragen die we je graag voorleggen:
Voorkeur voor thuiswerken of kantoor? De combinatie vind ik het prettigst
Voorkeur voor vaste werkplek of flexplek? Ik werk het liefst op een vaste werkplek, daar heb ik mijn spullen liggen en ik hou er niet van om alles met me mee te slepen.
Studie of selfmade? Veel is selfmade, maar ik hou ervan op met een studie up-2-date te blijven en nieuwe dingen te leren
Liever bellen of mailen? Een beller is sneller, dus indien een snel antwoord nodig is bel ik, maar is dat niet noodzakelijk dan mail ik.
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? Gelijk op de laptop.
Wat drink je tijdens het werk, koffie of thee? Thee en water
Favoriete vervoersmiddel naar werk? Auto, zou liever fietsen, maar dat is net wat te ver 😊
To do lijstje online of in notitieboekje? Notitieboekje
Favoriete kleding voor het werk? Casual
Favoriete film of serie? Notting Hill
Instagram of LinkedIn? Insta
Mooiste boek? “Duizend schitterende zonnen” van Khaled Hosseini
Top 3 favoriete apps op je mobiel? Insta, Facebook en LinkedIn
Waar luister je graag naar? Heel divers, maar ben een paar maal naar een concert van 3J’s geweest, die zijn qua Nederlandstalig wel mijn favoriet.

Jitta, we vinden het super gaaf dat JIJ de stap hebt durven zetten naar een nieuwe baan! Dat hebben we samen voor elkaar gekregen. Dank voor de mooie complimenten dat je blij bent met onze begeleiding en dat we er altijd voor je zijn als dat nodig is!   Op naar die vaste aanstelling. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.