nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met Fenne?

6 november 2020

Fenne is alweer een aantal maanden aan het werk in haar nieuwe functie als Office Manager. Zij is via ons geplaatst bij één van onze Internationale ICT Partners in Den Haag en daar gelijk in vaste dienst gegaan. Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe het nu gaat met Fenne.

Hoe bevalt je baan als Office Manager? Ben je inmiddels al helemaal ingeburgerd op je plek?
Heel goed! Ik voel me al helemaal thuis. Natuurlijk kom ik nu, en zeker de komende tijd ook nog, dingen tegen die nieuw zijn maar daar zie ik juist de uitdaging in. Mijn collega’s zijn stuk voor stuk open en hebben mij een warm welkom gegeven.

Jij werkt volledig op kantoor en werkt niet vanuit huis. Hoe bevalt dit?
Het op kantoor werken bevalt voor mij super. Ik ben hier van alle gemakken voorzien en kan mijn collega’s overladen met vragen. Ook vind ik het fijn dat als ik na een drukke dag naar huis ga, echt thuis ben. En uiteraard nemen wij de maatregelen serieus en houden ons er ook aan.

Welke werkzaamheden vind jij op dit moment het leukste om te doen?
Voor mij is alles natuurlijk nog vrij nieuw en op het eerste gezicht allemaal leuk. Maar als ik moet kiezen vind ik het organiseren van aankomende evenementen en meetings het leukste om te doen.

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk? 
Ik denk dat mijn organiserend vermogen en praktische kijk op veel zaken een voordeel geven in deze functie, vooral wanneer flexibiliteit noodzakelijk is.

Denk je dat er veranderingen zullen plaats vinden na het coronatijdperk m.b.t. het werken als ondersteuner? En zo ja, welke?
De taken zullen voor mij niet veranderen. Wel zal er meer extern werk komen als de evenementen weer fysiek gehouden worden.

Een aantal stellingen die we je graag voorleggen:
Thuiswerken of op kantoor? Kantoor
Werken met laptop of met iPad? Laptop
Organiseren of gastvrouw zijn? Organiseren
Liever bellen of mailen? Bellen
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? Laptop
Wat drink je op kantoor, koffie of thee? Beiden
To do lijstje online of in notitieboekje? Notitieboekje
Instagram of LinkedIn? LinkedIn

Fenne, we zijn erg blij voor je dat je het zo naar je zin hebt als Office Manager bij onze Partner. En die evenementen zullen vast en zeker weer snel gaan komen!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.