nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met … Annastasia

9 augustus 2022

Annastasia is al ruime tijd erg blij met haar baan bij onze Partner in Amsterdam, een internationale software organisatie. Fons zelf ging bij haar langs op kantoor om te kijken hoe het met haar gaat en vroeg haar gelijk van alles over haar baan, haar doel, wat ze het leukste vindt om te doen etc. Annastasia vertelt….

Hoe bevalt je baan als Assistant bij onze Partner?
Ik ben ondersteuner workplace en pak ook alle zaken op die bij mij op het bordje terecht komen op facility gebied. Het is een hele afwisselende baan, waarbij iedere dag anders is en waar ik veel te maken heb met internationale organisaties en dus ook met mensen uit alle windstreken en vanuit de hele wereld. Ik krijg heel veel vrijheid zelfstandig eigen ideeën in te vullen. Dus voor mij een super leuke baan!

Hoe is het inwerken bij jou gegaan? En heb je afgelopen tijd veel thuis moeten werken? 
Van inwerken was eigenlijk geen sprake, ik moest zelf alles invullen en dat maakte het ook enorm leuk en uitdagend. Ik heb bijna niet thuisgewerkt. Ik ben een keer verkouden geweest en ja toen werkte ik wel vanuit huis!

Zie jij inmiddels een verschuiving van werkzaamheden vanwege Corona en denk je dat dit in de toekomst anders wordt voor het werk wat je op dit moment doet?
Tijdens Corona werkte er veel mensen thuis. Nu eigenlijk alles bijna weer normaal is, werken er veel meer mensen op kantoor en daardoor is er ook gelijk veel meer te doen.

Uit welke werkzaamheden haal jij op dit moment het meeste plezier?
Dingen regelen, zaken die nog niet bestaan uitzoeken en kaderen. En bestellingen doen, haha en niet zo maar kantoorbenodigdheden… laatst heb ik een tafeltennistafel besteld 😉. Inmiddels heb ik ook een tafeltennis toernooi opgezet wat de binding met de mensen ten goede komt. Heel erg leuk en er komen gelijk enthousiaste reacties van collega’s, omdat zij door het tafeltennissen sneller in contact komen met andere collega’s die ze nog niet kenden. Uitstekende manier van elkaar beter leren kennen.

En wat is voor jou het minst leuke om te doen?
Stil zitten daar kan ik niet zo goed tegen. Maar dat hoort erbij. Mocht het voorkomen dat er weinig te doen is, dan bedenk ik zelf wel wat, want ik ben niet zo goed in stilzitten. Ik MOET echt wat doen.

“Dingen regelen, zaken uitzoeken en bestellingen doen. Laatst heb ik een tafeltennistafel besteld”

Welke van jouw talenten komen goed tot zijn recht in jouw werk?
Werkwillig en leergierig. Improviseren en regelen. Ook dat komt goed van pas. Ik kan hier echt de spin in het web zijn. En dat ben ik.

Kun jij aangeven welke toegevoegde waarde Assistant2 voor jou heeft gehad tot op heden?
Begeleiden naar een baan toe, werkgarantie van een baan die ook echt bij mij past. Ook de aangeboden trainingen behorend bij mijn LOT (Loopbaan Ontwikkel Traject) passen ook goed bij mij. Niet alleen op zakelijk gebied maar ook persoonlijk. Ik heb de training Assertiviteit gedaan en Creatief zakelijk schrijven. Veel aan gehad!!

Heb jij leuke of nuttige tips voor collega-Assistants?
Jezelf blijven, blijf wie je bent. Ga voor datgene wat je leuk vindt en wat ook echt bij je hoort. Houd een positieve uitstraling en zorg dat mensen op de werkvloer je kennen.

Een aantal stellingen en korte vragen die we je graag voorleggen:
Voorkeur voor thuiswerken of kantoor? Op kantoor. Je hebt contact met mensen, je maakt je op, je gaat ergens naartoe. Je hebt een doel.
Voorkeur voor vaste werkplek of flexplek? Beiden, goede mix daar houd ik van.
Studie of selfmade? Ik wil me graag nog doorontwikkelen. Ik heb nu MBO4 maar wil in de toekomst leidinggeven en toch dat Hbo papiertje moet er komen.
Liever bellen of mailen? Bellen is sneller
Als je notuleert voorkeur voor pen/papier of gelijk op laptop? laptop
Wat drink je tijdens het werk, koffie of thee? Beiden haha
Favoriete vervoersmiddel naar werk? Motorrrrr brrr kan alles inhalen en van files heb ik geen last 😉
To do lijstje online of in notitieboekje? Op een notitieboekje
Favoriete kleding voor het werk? Een rok
Favoriete film of serie? The naked gun….
Instagram of LinkedIn? Instaaaaaa
Mooiste boek? Wetenschap….alle soorten planten, dieren encyclopedie
Top 3 favoriete apps op je mobiel? Whatsapp, Facebook en Insta
Waar luister je graag naar, muziek? Heel breed van rock naar klassiek, crooners etc

Annastasia, wat fijn dat je het naar je zin hebt bij onze Partner. Je zit daar goed op je plek en dat hbo papiertje komt er vast met jouw instelling! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.