nieuws

waar je wat aan hebt.

Herken jij de fouten in deze taaltest?

8 maart 2023

Het controleren van teksten doen Assistants maar wat graag. Het kan altijd beter, mooier en nog belangrijker … foutloos! Interpunctie, betere zinsbouw helpen allemaal om teksten leesbaarder te maken. In veel vacatures wordt bijna standaard gevraagd dat jouw beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift uitstekend moet zijn. Blijf dus altijd scherp op je Nederlands spelling, en blijf jezelf ontwikkelen en uitdagen. Doe daarom deze taaltest op hbo-niveau.

 

Start de 20 vragen van deze taaltest zinsbouw en stijl. Aan het eind van de test zie je gelijk je score of je op hbo, mbo, of vmbo-niveau zit. Fouten gemaakt, leer gelijk van de handige uitleg. Succes!

 

Vorige taaltesten gemist?

Taaltest woordenschat

Taaltest werkwoordspelling

Taaltest zinsbouw

Taaltest spelling algemeen

 

Wil jij jouw schrijf skills verbeteren?

Wil je jouw schrijf skills verder verbeteren dan hebben wij een interessante training voor je! Op donderdag 30 maart organiseren wij de training Effectief zakelijk schrijven en op 20 april Creatief Zakelijk Schrijven. Je leert tijdens deze trainingen o.a. helder zakelijk schrijven, én hoe je in minder tijd betere en foutloze teksten schrijft. Meld je gelijk aan en kom samen met een collega.

Ontwikkelen doe je doorlopend, want stilstand is achteruitgang.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.