nieuws

waar je wat aan hebt.

Heb jij je al aangemeld voor onze trainingen in het najaar?

6 september 2022

Assistant2 plaatst, begeleidt én ontwikkelt Assistants van nu. Over 2 weken starten wij weer met onze trainingen en workshops, standaard op de donderdagen. We kunnen niet wachten om weer enthousiaste, leergierige Assistants te verwelkomen bij (F)ons op de Koninginnegracht in Den Haag. Heb jij je al aangemeld voor één of meerdere van onze trainingen? Doe het snel voordat ze allemaal vol zitten. En heb jij een van onze Oud-Assistants die in het verleden voor ons heeft gewerkt? Dan mag jij 1 keer per jaar kosteloos deelnemen. Ben jij nog niet bekend bij ons, maar wil je wel – via jouw werkgever – graag meedoen? Dat kan tegen zeer aantrekkelijke deelnamekosten. Kom je samen? Dan mag jouw collega-Assistant kosteloos deelnemen, hoe fijn is dat! Top op een van onze trainingen!

 

13-10-2022 Training Assertiviteit

Herken je dat moment waarop je achteraf denkt “ik had toch nee moeten zeggen”? Of vind je het lastig om voor jezelf op te komen of je mening te beargumenteren? Geef je dan op voor deze training. Je leert met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht voor jezelf en jouw mening op te komen.

03-11-2022 Training Creatief Zakelijk Schrijven

Webteksten, social media, mails, persberichten, rapporten of blogs: een heldere en originele zakelijke tekst schrijven is een uitdaging. Hoe gebruik je creativiteit om het nét even anders te doen? Hoe kom je op die pakkende openingszin? Na deze praktijktraining Creatief Schrijven draai jij daar je hand niet meer voor om!

10-11-2022 Training Notuleren

Notuleren (gelukkig heeft men het steeds vaker over het opstellen van een actiepuntenlijst met deadlines) hoort nog vaak bij het takenpakket van de Assistant. Natuurlijk is het best spannend als je voor het eerst een vergadering moet notuleren. Hoe pak je het aan en bereid je de vergadering voor? De tips & tricks leer je op donderdag 10 november.

01-12-2022 Training Empowerment – van ontzorger naar Sparringpartner

Door de ontwikkelingen tijdens het thuiswerken is er veel veranderd, de manager verlangt een meer proactieve houding van zijn/haar Assistant. Ben jij er klaar voor om een Sparringpartner te worden? Tijdens de ontwikkelmeeting/training leer je vaardigheden te ontwikkelen zodat je op managementniveau kan denken en sparren. Om hiermee leiderschap te nemen over jouw veranderende rol als de Assistant.

08-12-2022 Training Time Management: de tijd de baas!

Wil jij ook af van het gevoel dat er te weinig uren in een (werk)dag zitten? Volg dan deze training en leer effectiever en efficiënter met je tijd om te gaan. Ontvang concrete, direct toepasbare tips en leer meer over prioriteiten stellen en zelf de regie in handen pakken. De rol van Assistant verandert. Een breder en complexer takenpakket. Hartstikke leuk, maar vaak wel een ‘race tegen de klok’.

15-12-2022 Training Overtuigend Spreken en Presenteren

Als Assistant ben je dé Spin in het web / Spil van het Team. Je ontvangt verschillende soorten gasten, waarbij jij het visitekaartje bent van de onderneming of jouw manager. Je bent als echte Verbinder, hét aanspreekpunt voor collega’s en staat iedereen te woord. Wil je tips en tricks leren om je meer comfortabel te voelen wanneer jij op de voorgrond moet treden? Geef je dan snel op voor deze doe-training.

23-03-2023 Training Social Media

De rol van de Assistant is volop in beweging. Het zou zo maar kunnen zijn dat jij, als moderne Assistant van nu, wordt gevraagd om (naast al dat andere dat je al doet) ook nog ‘even’ de Social Media te verzorgen voor de organisatie/het bedrijf waarvoor jij werkzaam bent. Tijdens deze training Social Media krijg je praktische en toepasbare tips hoe je maximaal resultaat kunt bereiken met minimale inspanning.

30-03-2023  Training Effectief Zakelijk Schrijven

Heb jij moeite met teksten schrijven? Twijfel je of jouw teksten prettig leesbaar én foutloos zijn? Dan is de training ‘Effectief Zakelijk Schrijven’ een absolute aanrader! Tijdens deze praktische trainingsdag leer je helder zakelijk schrijven én hoe je in minder tijd betere teksten schrijft. Lijkt deze training je wat? Meld je dan alvast aan voor de volgende keer.

Wil je meer weten over incompany trainingen? Neem contact op met LOT@Assistant2.nl.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.