nieuws

waar je wat aan hebt.

Heb jij al aan jouw ontwikkeling gewerkt dit jaar?

15 november 2022

De laatste maand van het jaar nadert. Een maand waarin we altijd veel aan anderen denken, maar heb jij dit jaar ook aan jezelf gedacht/gewerkt? Bijvoorbeeld aan jouw ontwikkeling?

Bij Management Support Assistant2 vinden we het belangrijk dat jij je blijft door ontwikkelen en dragen hier dan ook graag ons steentje aan bij. Voor de maand december hebben wij nog drie trainingen op de planning staan:

 

Donderdag 1 december – Empowerment
Ben jij klaar om een Sparringpartner te worden? Tijdens de ontwikkelmeeting/training leer je vaardigheden te ontwikkelen zodat je op managementniveau kan denken en sparren. Om hiermee leiderschap te nemen over jouw veranderende rol als de Assistant.

 

Donderdag 8 december – Time Management
Wil jij ook af van het gevoel dat er te weinig uren in een (werk)dag zitten? Volg dan deze training en leer effectiever en efficiënter met je tijd om te gaan.

 

 

 


Donderdag 15 december – Overtuigend Spreken en Presenteren
Je bent als echte Verbinder, hét aanspreekpunt voor collega’s en staat iedereen te woord. Wil je tips en tricks leren om je meer comfortabel te voelen wanneer jij op de voorgrond moet treden? Geef je dan snel op voor deze doe-training.

 

 

 

 

Nieuwsgierig naar andere trainingen? Bekijk ons totale overzicht.
Vragen over onze trainingen? Mail naar LOT@Assistant2.nl.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.