nieuws

waar je wat aan hebt.

Great place 2 work in Utrecht

15 juli 2022

We werken met de leukste klanten (wij noemen hen liever Partners vanwege de jarenlange samenwerking) die de gaafste, meest uitdagende en zelfstandigste functies hebben die ze zelf niet in kunnen vullen. Vaak omdat het om de zogeheten ‘speld in de hooiberg’ gaat. En tja dan is het tijd om (F)ons in te schakelen.

Iets voor jou om zo’n ‘op maat baan’ te aanvaarden? Kijk ook even op onze werkwijze.

Geweldig om bij deze Partner aan de slag te mogen gaan. een vaste job voor 32-40 uur per week. Je bent de ‘Moederkloek’ van het kantoor en werkt samen in een jong gedreven Team van mannen en vrouwen. Internationaal 50% vanuit huis werken (als je er ‘moet zijn’ ben je er gewoon), leveranciers te woord staan, contact met kantoor in Brussel, lunch en alle overige kantoorzaken dat pak jij op, social media zorg jij voor, crm bijhouden, structuren aanbrengen …. Jongens teveel om op te noemen, maar echt een gave baan. We zijn er zelf geweest (we werken altijd persoonlijk) en kennen de mensen die er werken.

Dussssss interesse? Bel 088 022 23 44 of mail fscheltema@assistant2.nl. We staan je graag te woord ook na 18 uur. We houden van direct contact.

Kijk snel even op deze vacature

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.