nieuws

waar je wat aan hebt.

Gelijk in vaste dienst! Even voorstellen … Bernice

20 augustus 2021

Bernice start binnenkort bij één van onze Partners als Team Assistant in de Randstad. En hoppa … daar gaat ze gelijk in vaste dienst! Ook dat doet Assistant2. En dit is ook direct het ultieme resultaat wat wij willen bereiken; van vast naar vast! Wij matchen de perfecte kandidaat, de Assistant van nu bij onze Partners. Maar liefst 95% van al onze banen loopt uit in een aanstelling bij onze Partners. Bernice is net zo blij als dat wij zijn. En onze Partner natuurlijk ook want die haalt een topper van / via Assistant2 in huis. En omdat ons slagingspercentage hoger ligt dan 98% is het voor iedereen die bij deze plaatsing betrokken is nu al feest!

Bernice stelt zich voor:

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de HAVO gedaan, ben naar de PABO gegaan, maar niet afgerond en vervolgens heb ik de directiesecretaresse opleiding gevolgd bij GK van Hogendorp.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Door mijn DS opleiding wilde ik meteen ook het vak in de praktijk brengen. Ik ben meteen aan de slag gegaan als secretaresse bij een zeevaartbedrijf. En vervolgens blijven ondersteunen in verschillende functies.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via een vriendin ben ik op een vacature van Assistant2 gewezen. Deze vond ik interessant en heb gevraagd om contact. Hierna heb ik een leuk kennismakingsgesprek gevoerd en van het een kwam het ander.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Via Assistant2 ben ik voorgesteld bij één van de Partners, een adviesorganisatie op gebied van bouw en vastgoed. Hier ben ik aangenomen als Team Assistant. Ik zal meteen bij hen in dienst treden.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ik heb via Assistant2 de training Social media gevolgd in mei. En sta op de planning voor de training Assertiviteit, op 7 oktober a.s..

Fantastisch Bernice, dat we voor en met jou de perfecte match hebben kunnen maken. We wensen je heel veel werkplezier toe en we zien je graag 7 oktober bij onze training Assertiviteit. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.