nieuws

waar je wat aan hebt.

Gefeliciteerd… Demi, vast contract bij goede doelen Partner

26 maart 2024

Demi heeft het zo naar haar zin bij onze Rotterdamse goede doelen Partner dat zij daar nu in vaste dienst gaat! En natuurlijk is onze Partner ook hartstikke blij met Demi met als gevolg dat zij na 10 maanden een vaste aanstelling krijgt aangeboden. Net als haar voorganger Marleen die ook via ons daar geplaatst is. Wij zijn supertrots op onze Demi die als beginnend Management Assistant nu veel ervaring erbij heeft gekregen, ook mede dankzij onze trainingen. We zijn benieuwd hoe Demi afgelopen tijd ervaren heeft …

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
De afgelopen periode was ik werkzaam als Management Assistant bij een goede doelen organisatie in Rotterdam. In mijn vorige baan zat ik de hele dag achter een beeldscherm. Dat wilde ik niet meer. Ik heb toen contact opgenomen met Assistant2 en zij zagen mij wel zitten als beginnend Ondersteuner bij een van hun Partners in Rotterdam. Via hen ben ik als Management Assistant aan de slag gegaan, begeleiding gehad, trainingen gevolgd en nu zit ik hier dus via A2, met een vaste baan, in Rotterdam.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Ik heb de samenwerking met Assistant2 erg goed ervaren! De persoonlijke aanpak, begeleiding en trainingen vond ik erg waardevol bij Assistant2.

Op welke zaken/gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De leuke en leerzame trainingen die worden aangeboden door Assistant2.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Ik wil nog meer te leren binnen dit vakgebied. Het komende jaar worden weer leuke evenementen georganiseerd, waar ik graag een steentje aan bijdraag. Hierin kan ik mezelf nog goed en nog beter ontwikkelen

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
De laatste training die ik heb gevolgd was de Training Complex Agendabeheer. Ik heb erg veel geleerd van deze training en ik raad de training zeker aan! Binnenkort ga ik op mijn werk een training volgen op het gebied van communicatie.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Het is belangrijk dat je een functie uitvoert die je leuk vindt en waar je jezelf in kan blijven ontwikkelen.

Waar sta jij over vijf jaar?
Over vijf jaar heb ik mij goed ontwikkeld als Management Assistant en heb ik wellicht een andere functie binnen een andere organisatie.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met je vaste aanstelling bij onze Partner. Een echte Perfect Match! Fijn om jou in ons team te hebben gehad. Veel werkplezier bij je ‘nieuwe werkgever’. 

Op de foto rechts : Demi samen met Marleen (r) die wij al eerder geplaatst hebben bij onze Partner

 

 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.