nieuws

waar je wat aan hebt.

Frans? Waar is Frans? Bedankt Frans!

21 januari 2020

De opstart van Assistant2 in 2007, verschillende andere organisaties zoals de ferrydienst Nedlines in 2005 tussen IJmuiden en Harwich,  en ook bij Secretary Plus (waar Fons oprichter van is) in 1992, is Frans Wilbrink in beeld geweest bij de financiën, administratie en rechterhand van. Na een lange trouwe dienst van meer dan 14 jaar zijn Fons en Frans ‘uit elkaar’.

Gister was het moment voor een ‘definitief’ afscheid, uiteraard niet definitief want het is veel te leuk om ouwe koeien uit de sloot te blijven halen om mooie momenten, bizarre momenten en de vele Assistants die voor Assistant2 hebben gewerkt de revue te laten passeren.

Dat kon natuurlijk niet zonder een tas vol relikwieën, lees: ouwe meuk! Voor de oplettende kijker een eeuwen oud tasje van Secretary Plus, met daarin een beker van Nedlines, een sample beker van Assistant2 (een voorloper van de grote rode A2-mok) en natuurlijk een item voor zijn nieuwe werkplek …. Onze handige A2 BUREAU-ONDERLEGGER! Frans miste al een onderlegger waar hij snel even notities op kon schrijven… dus onze bureau-onderlegger kwam als geroepen en ligt gelijk al op zijn bureau.

Frans, dank voor de vele jaren trouwe dienst, we houden contact en uiteraard veel succes en werkplezier met je nieuwe job bij een groothandel in bouwmaterialen!

Frans? Frans? Waar is Frans? Cup-a-soupje Frans? 😉

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.