nieuws

waar je wat aan hebt.

Fons, Out of office for ever?

5 september 2023

Geinig, ik heb een ander plaatje op mijn whatsapp ge├»nstalleerd. Eentje van een kunstenaar uit Amsterdam met daar op OUT OF OFFICE FOR EVER. Het aantal reacties wat dit oproept, is ongelooflijk. Van of ik gestopt ben met werken tot aan of ik er geen zin meer in heb ­čśâetc.

En ik als moderne BOOMER van nu, maar denken dat het nieuwe plaatje prikkelt en ik heel graag wil laten weten dat ik dit werk nog steeds heel erg leuk vind, met passie! En het interesseert me geen moer waar ik het doe, op kantoor, in de auto of in de lucht ……. Denk ik eens modern, wordt het meteen verkeerd ge├»nterpreteerd ­čśÄ… Dus nee, niet gestopt, soms wel moedeloos omdat we zelfs met ons NETWERK niet de juiste kunnen vinden… en ben nog steeds met m’n TEAM van Management Support Assistant2 lekker bezig. Wellicht ander plaatje??? Voor tips mail fscheltema@assistant2.nl! Ook als je een andere baan zoekt ­čśŐ

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.