nieuws

waar je wat aan hebt.

Fijn om weer te kunnen sparren en te leren

4 september 2020

“Wat is het weer heerlijk om even onder de mensen te zijn met gelijk gestemden en te kunnen sparren over dilemma’s met het schrijven van teksten.”  Deze reactie kregen wij van de deelnemers te horen. De training Creatief schrijven van overtuigende teksten van Expert Mirjam Streefkerk was zeer geslaagd. Voor Assistant2 was het weer de eerste keer om een training te organiseren nadat de laatste in maart is geweest net voor de lockdown. Fijn om een klein groepje deelnemers in ons mooie pand te hebben die werken aan hun ontwikkeling.

Allen waren zij enthousiast over de training en voelden zich allen veilig met de genomen maatregelen binnen ons pand. “Een deelnemer nam digitaal deel aan de training vanwege quarantaine voorzorgsmaatregelen en dat werkte eigenlijk ook hartstikke goed”, aldus Expert Mirjam.

Enkele reacties op de training:

‘Veel interactie, pakkende voordelen, goede presentatie van Mirjam. Heldere en concrete tips meegekregen bij het opstellen van een uitnodiging of email.’- Annelies

‘De creatieve invalshoeken en het overleg met de andere deelnemers waren voor mij de sterkste punten van de dag. Een dikke 8! ‘ – Carla

‘Alle componenten zijn direct toe te passen en het onderdeel in een ander perspectief plaatsen spraken mij erg aan. En niet te vergeten: Coronaproof!’ – Natasja

Wil jij ook bij één van onze trainingen aanwezig zijn? We hebben komend najaar nog voldoende trainingen op de planning staan. En we houden ons strikt aan de coronamaatregelen. Bekijk ons aanbod en meld je aan. Volgende week donderdag 10 september is de training Spice up your career van Natasja van der Woude, gevolgd door Social Media van Jelle Drijver op donderdag 22 oktober. Gelijk voor de training Social Media aanmelden? Klik op de rode button.

Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training. Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z’n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.