nieuws

waar je wat aan hebt.

Extra training nodig voor notuleren? Ook dat kan bij Assistant2

26 augustus 2021

Notuleren. Soms best spannend om voor een projectgroep, bestuur of delegatie verslaglegging te doen. Je wilt namelijk niet voortdurend vragen: wat bedoelen jullie hiermee? Is dit een actiepunt om te notuleren? enz. Het is niet altijd de meest geliefde taak van de Assistant. Maar wel ontzettend belangrijk voor de desbetreffende groep om een duidelijk en leesbaar verslag aan te leveren met actiepunten. Met een training Notuleren kun je je beter voorbereiden en leer je de fijne kneepjes van het notuleren.

Vandaag hebben we voor 2 van onze Assistants de training Notuleren georganiseerd en werd gegeven door één van onze bekende Experts, Natasja (o.a. Managementondersteuner bij diverse (internationale) bedrijven). Beide Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn bij één van onze gemeentelijke Partners wordt verwacht dat zij kunnen notuleren, dus hoe fijn is het als je van een Expert leert hoe je het beste kunt notuleren. Uiteraard hebben nog meer interessante trainingen voor je beschikbaar, bekijk ons aanbod!

Kom op en ontwikkel jezelf! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.