nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Wanda

5 november 2022

Ondersteuner Wanda is via Assistant2 gestart bij een heel mooi bedrijf, een bekende Partner van ons in de regio Utrecht. Zij gaat gelijk daar in vaste dienst zonder tussenkomst van ons. Met één van onze eerder geplaatste Assistants gaat zij het kantoor runnen. Nu nog in Nieuwegein maar binnenkort verhuizen zij naar Rotterdam waar Wanda ook woont. Wie is Wanda, wat gaat zij doen en hoe is ze bij Assistant2 terecht gekomen? Wanda stelt zich voor!

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb Toerisme en Leisure Management gestudeerd. MBO Niveau 4 afgerond.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Dit past het beste bij mijn karakter. Ik houd ervan als ik anderen kan ontzorgen. Dit geeft mij voldoening.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik heb een jaar geleden eens vrijblijvend persoonlijk kennisgemaakt. Ik had toen het gesprek met Fons. Ik vond het heel fijn dat Fons goed kan inschatten wat hij denkt dat bij je past als functie en bedrijf en je daarin ook ondersteunt en feedback geeft. Dat bleek ook echt het geval te zijn want hij heeft mij samen met zijn team ook gematcht.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik start direct bij één van de Partners van Assistant2, een bouw- ontwikkelbedrijf, als Office Assistant.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Daar moet ik nog naar kijken, maar vooral wil ik leren assertiever te zijn en mijn spelling verbeteren. Dus waarschijnlijk de training Assertiviteit.

Wat fijn Wanda dat we een super leuke baan voor je hebben kunnen matchen en dat ze je gelijk in vaste dienst nemen. Het A2 team wenst je heel veel werkplezier en succes toe! 

(op de foto, Wanda 2e van links)

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.