nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Verónica

16 augustus 2023

Verónica is per 2 augustus gestart met haar nieuwe job als Project Assistant bij één van onze Partners in de regio Den Haag. Geen doorsnee achtergrond als ondersteuner / office assistant, maar iets totaal anders. Maar wel de TALENTEN en SKILLS van een echte Ondersteuner van nu. Zo kan het bij ons ook. En onze ervaring leert dat dit ook vaak de besten zijn. Uiteraard naast de echte die hards in het vak! Verónica stelt zichzelf graag kort voor…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik ben in de ICT opgeleid. Ik heb een diploma als Informatie Systeem Analist behaald op de Universiteit in Argentinië. Hier werd het gewaardeerd als een bachelor ICT-opleiding.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Als sporter speel ik graag een centrale rol als bijvoorbeeld Spelverdeler. Ik assisteer graag vanuit een bescheiden rol en ik weet precies waar mijn collega’s zijn, wat ik voor hen kan betekenen en waar ze mij kunnen helpen om mijn doelen te bereiken. Ik ben een resultaatgerichte professional met zichtbare organisatorische en planningsvaardigheden. Dat maakt de functie Project Ondersteuner/ Project Assistant heel aantrekkelijk en passend bij mij.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via een kennis van mij heb ik Assistant2 leren kennen. A2 legt de nadruk op mij als persoon. Ze nemen de tijd om op een professionele wijze mij te leren kennen en mijn intrinsieke motivaties en vaardigheden in kaart te brengen en dat waardeer ik enorm. Daarom kies ik voor Assistant2.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga als Project Ondersteuner aan de slag bij één van de Partners van Assistant2, een wetenschappelijk onderzoeksinstituut. Ik ben er heel blij mee. Ik heb inmiddels meer dan 7 jaar ervaring in het ondersteunen, coördineren en leiden van verschillende projecten (ICT en onderwijs). Ik denk dat ik voor de Partner van toegevoegde waarde kan zijn.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
23 november doe ik mee aan de training “Effectief Zakelijk Schrijven“. En ik heb ook al deelgenomen aan andere trainingen van Assistant2. Echt aanraders!

Verónica, welkom bij Assistant2. Geweldig dat jij deze nieuwe uitdaging graag aangaat bij onze Partner in de regio Den Haag. Veel werkplezier en succes gewenst. Mucho éxito Veronica!

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.