nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Tosca

9 januari 2023

Tosca heeft via Assistant2 een mooie, nieuwe, uitdagende functie gevonden als Bestuursassistent voor het bestuur en directie. Na meerdere gesprekken met ons en onze Partner is zij de geschikte kandidaat bevonden op een interessante en uitstekende positie. De perfect match!

Tosca stelt zich graag even kort voor.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Mijn vooropleiding is Havo en MTS Mode en Kleding.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Als ondersteuner ben je de spil en ontzorg je de persoon of personen waar je voor werkt. Mijn krachten zijn regelen (van ad hoc zaken),  ontzorgen en rustig blijven in drukke of stressvolle situaties.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via Social media heb ik Assistant2 gevonden, heb het bedrijf een poosje gevolgd en contact opgenomen met Fons omdat ik aan een nieuwe uitdaging toe was. De reacties kwamen bij mij zeer positief over. Het enthousiasme en de professionele uitstraling heeft daarbij ook zeker geholpen.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Voor, of eigenlijk via Assistant2 (ik ga rechtstreeks in vaste dienst, want dat kan ook via A2), ga ik bij een gemeente in de bollenstreek werken als bestuur- en directie Assistant.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw ‘tailor made’ Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Daar ben ik nog niet uit, maar mijn interesse gaat uit naar Training empowerment, Time management of Assertiviteit. Welke het gaat worden zullen we zien. Ik denk dat ze allemaal van toegevoegde waarde zijn op mijn nieuwe rol en aanvullen op mijn bestaande kennis en ervaring.

Well done Tosca. En dank ook voor het vertrouwen in onze club. We kijken uit naar je komst bij een van onze trainingen. Tot snel. 

*Op de foto zien we Tosca druk bezig om de 200 vragen in te vullen voor haar LOT zodat wij samen met haar kunnen bepalen welke trainingen en workshops voor haar zinvol zijn om te volgen. Als Assistant die via/voor ons aan de slag gaat mag je namelijk 2 van onze trainingen kosteloos volgen. De trainingen worden bepaald aan de hand van de 200 ingevulde vragen, de gesprekken die wij met de kandidaten voeren gedurende de kennismaking én de input van onze Partner. Mooi toch? Ook meedoen aan een van onze trainingen terwijl je nog niet voor ons werkt? Dat kan. Kijk hier voor de voorwaarden

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.