nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … teamcoördinator Franka

16 mei 2024

Onze goede naam én reputatie is goud waard! Dat blijkt. Management Support Assistant2 staat onder andere voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. Zo is ook Franka opnieuw met ons in contact gekomen in haar zoektocht naar een nieuwe job. Franka is sinds kort aan de slag bij één van onze Partners in Den Haag en zij stelt zich graag aan je voor! 

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de MAVO doorlopen op het Aloysius College in Den Haag. Ik ben op 18-jarige leeftijd voor één High School jaar naar de USA gegaan en na terugkomst ben ik gaan werken. Ik heb naast mijn werk mijn secretaresse diploma behaald en de hbo-opleiding Hoger Management Support voltooid. Hierdoor kon ik opklimmen van afdelingssecretaresse via directiesecretaresse en naar Executive Assistant.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
In de beginjaren van mijn werkzame leven ontdekte ik al snel dat ik graag mensen wil ontzorgen. Ik regel alle dagdagelijkse zaken, zodat de betreffende leidinggevende(n) kan/kunnen excelleren. Ik ben daar erg goed in geworden, al zeg ik het zelf.

Hoe ben je bij Assistant2 terechtgekomen en waarom voor ons aan het werk?
Enkele jaren geleden ben ik via een familielid bij Assistant2 beland. Ik vond destijds zelf een nieuwe baan en heb dus geen echte interactie met Assistant2 gehad. Nu werd ik vanwege een reorganisatie boventallig en heb gelijk (weer) contact gezocht. De vacatures die op de site staan passen volledig in mijn straatje. De ontvangst en commitment van het Assistant2 team zijn heel fijn. Ik hoop dat ik lange tijd een vertegenwoordiger van Assistant2 mag zijn.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga aan de slag als coördinator van het secretariaat bij één van de Partners van Assistant2; een overheidsinstelling in Den Haag. Het is een mooie uitdaging om een nieuw team op te bouwen ter ondersteuning van leidinggevenden in het directieteam en de managementteams.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ik ga de training Creatief Zakelijk Schrijven volgen en ben heel nieuwsgierig hoe ik mijn teksten (nog) begrijpelijker en aantrekkelijker kan maken. Voor een tweede training moet ik nog even in de lijst met opties duiken. Er zijn genoeg praktische trainingen, dus dat komt wel goed.

Dat je goed bent Franka kunnen wij beamen, anders zou je ook niet voor/via ons aan de slag gaan/zijn. Bovendien hebben 2 van jouw referenten onze en jouw mening dat je goed bent, onderstreept en dubbel bevestigd. Hoe mooi is dat. Nogmaals gefeliciteerd met jouw nieuwe uitdaging bij onze Partner. Als coördinator heb jij de kennis en kunde in huis om een secretariaat te coördineren, structuur aan te brengen en te laten ‘shinen’. Succes en heel veel werkplezier gewenst! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.