nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Sylvia

11 juli 2022

Sylvia gaat via ons rechtstreeks in dienst bij onze Partner, een maritieme organisatie in Hoofddorp. Een mooie match hebben we gemaakt waarbij onze Partner én Assistant Sylvia, beiden erg blij mee zijn. Om meer te weten te komen over Sylvia vertelt zij graag wat over zichzelf….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Mijn vooropleiding is Mavo en vervolgens heb ik een opleiding bij Schoevers gedaan.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Omdat ik energie krijg van het ontzorgen van mijn collega’s. Zorgen dat alles op rolletjes loopt daar word ik blij van. Erg leuk vind ik de diversiteit aan werkzaamheden in het vak van ondersteuner. De afwisseling in mijn werk trekt mij erg aan.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en via social media kwam ik terecht bij Assistant2. Ik zag een leuke vacature die mij aansprak en die ook nog eens dicht bij mijn woonplaats was. Ik heb gelijk gereageerd op die vacature. Wat mij aanspreekt bij A2 is de professionele werkwijze en goede begeleiding.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga per 1 juli beginnen als Office Manager bij een Maritiem Off-shore bedrijf in Hoofddorp. Ik ga hier rechtstreeks in vaste dienst.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Nog te bespreken 🙂 maar ik denk dat Assertiviteit en Timemanagement goed bij mij zouden passen en aansluiten op mijn persoonlijke ontwikkeltraject.

Sylvia, wat mooi dat jij gelijk een vaste baan aangeboden hebt gekregen. Ook dat doen we natuurlijk wanneer de Partner dat graag wil, gelijk in vaste dienst als de Perfect match er is. Wij wensen jou veel werkplezier en succes toe bij onze Partner. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.