nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Sharon

2 augustus 2021

Sharon start via Assistant2 met haar nieuwe baan als Projectmedewerker bij één van onze gemeentelijke overheid Partners. Ze heeft veel zin in deze uitdaging en stelt zich graag even voor. Wie is Sharon?

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Mijn vooropleiding is HBO Bedrijfskunde. Hiervoor heb ik Ad Officemanagement en Directiesecretaresse niveau 4 gestudeerd.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Het afgelopen jaar heb ik verschillende functies gehad en dat heeft mij laten beseffen dat deze functie(s) niet bij mij passen. Ik keer terug naar mijn basis. De functies die mij aanspreken zijn vooral management en ondersteunend gericht. Ik vind het van groot belang dat ik de aankomende jaren zoveel mogelijk werkervaring ga opdoen binnen management/ondersteunende functies. Dit zal bijdragen aan mijn verdere ontwikkeling en professionalisering.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via mijn netwerk ben ik ruim een jaar geleden in contact gekomen met Assistant2. Naast het feit dat Assistant2 beschikt over vacatures die mij passen, werk ik ook voor Assistant2 vanwege de betrokkenheid vanuit het bureau. Ik heb vanaf het begin na de kennismaking, fijn contact onderhouden met het bureau. Eveneens biedt Assistant2 begeleiding bij mijn werktraject door het aanbieden van trainingen die bijdragen aan zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Binnenkort ga ik aan de slag bij een welbekende gemeentelijke overheid Partner van Assistant2 als projectmedewerker. Ik ben heel erg enthousiast om te beginnen met mijn werkzaamheden.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Voor nu wil ik graag deelnemen aan een training notuleren. Door middel van deze training wil ik mijn vaardigheden betreft het notuleren een beetje opfrissen. Daarnaast wil ik graag deelnemen aan de training ‘Spice up your career’. We leven in een dynamische omgeving daarmee zie je ook dat functies veranderen. Graag wil ik weten hoe je omgaat met veranderingen die betrekking hebben op de functie assistent en/of soortgelijke functies.

Sharon, we zijn blij om jou in ons team van Assistant2 te hebben. Wij wensen je, mede namens jouw collega Assistants, veel succes en werkplezier toe met deze nieuwe uitdagingen. En tot snel op onze training notuleren en Spice up your career in september. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.