nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Sandra

4 augustus 2022

Sandra (links op de foto) is per 1 augustus via (F)ons gestart aan haar nieuwe uitdaging. Nadat zij ruim 9 jaar bij haar vorige werkgever heeft gezeten was het voor Sandra de hoogste tijd om verder te gaan: om door te ontwikkelen én om zichzelf weer uit te dagen. Een geweldige stap van Sandra. Echte EMPOWERMENT.  Sandra stelt zich graag even voor!

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb op het Stevin college in Den Haag gezeten en daar heb ik het VWO gedaan.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Na een tijd als administratief medewerker te hebben gewerkt kon ik proefdraaien in de functie van secretaresse. Dat beviel mij heel goed, ben toen in het vakgebied blijven ‘plakken’ en heb toen ook een opleiding hiervoor gevolgd.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
In mijn zoektocht naar een nieuwe job kwam ik Assistant2 tegen met een leuke vacature. Daar heb ik op gereageerd en zo kwam ik in contact met A2, de klik en het vertrouwen was daar (immers zij doen dit werk al ruim 35 jaar). Vervolgens is toen het proces snel opgestart en heb ik nu een nieuwe vaste baan!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben gestart per 1 augustus bij een internationaal advocatenkantoor, in Den Haag als Assistant. Ik heb daar ontzettend veel zin in. En uiteraard ga ik voor de vaste job. Assistant2 begeleidt mij daarbij. Heerlijk vind ik dat.

Welke trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (jouw LOT)?
Ik heb de training Notuleren via het LOT trainingsprogramma van A2 al gevolgd, altijd handig om de eerder opgedane kennis en vaardigheden weer op- en te verfrissen. En binnenkort neem ik deel aan de training Overtuigend Spreken en Presenteren. En ik heb het voornemen om de training Assertiviteit te doen. Ik hoop dat deze 2 trainingen mij nog ‘krachtiger’ maken in hoe ik mijzelf presenteer.

Wat een mooie match hebben we samen voor elkaar gekregen. Wij hebben jou aan onze Partner voorgesteld en jij hebt zelf de rest gedaan! Dat noemen we een top prestatie. Well done. Sandra, heel veel succes en werkplezier toegewenst. Tot snel op onze trainingen in Den Haag.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.