nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Project Assistant Sandra

1 december 2022

Het ontzorgen en brandjes blussen. Dat wordt vaak genoemd door ondersteuners van nu waar men energie van krijgt. En zo ook dus voor ras-ondersteuner Sandra. Zij is via Assistant2 aan de slag als Project Assistant.

Sandra stelt zich graag aan je voor…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Na het VWO heb ik de studie Nederlands Recht gedaan. Omdat dit niet bleek te passen en ik snel wilde gaan werken, heb ik de opleiding Directiesecretaresse gedaan bij Schoevers en ben aan de slag gegaan bij een bedrijf in medische apparatuur. Tijdens mijn werk heb ik me verder gespecialiseerd door middel van een opleiding Management Assistant en later Eventmanagement.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Het vak Ondersteuner past goed bij mij, omdat ik het fijn vind om te ontzorgen en samen met anderen aan een gemeenschappelijk doel te werken. Vooral het ‘brandjes blussen’ vind ik leuk om te doen. Bovendien krijg je als management ondersteuner te maken met vertrouwelijke zaken en een kijkje achter de schermen bij strategische beslissingen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Na een reorganisatie kwam ik via LinkedIn op de website van Assistant2 terecht en had ik een goed gesprek met Fons. Vlak erna vond ik zelf een baan. Afgelopen september kwamen we opnieuw met elkaar in contact door een mooie vacature. Die functie is het niet geworden, maar Fons zag voor mij een match met een andere Partner en daar ben ik aan de slag.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga aan het werk als Project Assistant bij een Partner in de zorg.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
De training Assertiviteit staat in mijn agenda. Op een positieve manier grenzen kunnen stellen door middel van heldere communicatie is iets wat in ons vak belangrijk is.

Van harte welkom Sandra bij het team van Assistant2. Op naar een fijne samenwerking met elkaar! Wij wensen je veel succes en werkplezier bij onze Partner. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.