nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Project Assistant Naomi

24 januari 2023

Naomi is gestart bij één van onze Partners als Project Assistant. Wie is Naomi en hoe is zij bij Assistant2 terecht gekomen? Naomi stelt zich voor …

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de opleiding Managementassistant mbo niveau 4 gevolgd.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Na mijn opleiding ben ik via een uitzendbureau terecht gekomen bij mijn vorige werkgever, waar ik heb gewerkt als projectondersteuner. Hoewel ik toen eigenlijk aan de slag wilde als Management Assistant of secretaresse, is dit mij erg goed bevallen. Het vak is erg divers en heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar meer.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Al tijdens mijn opleiding was ik op zoek naar een leuke baan. Mede dankzij mijn opleiding, die ook actief is op Instagram, ben ik Assistant2 gaan volgen op Instagram. Na afloop van het project waar ik toen aan werkte, heb ik toch de stap genomen om mij te laten begeleiden door Fons.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
De komende periode ga ik aan de slag als projectondersteuner bij een van de Partners van Assistant2, een engineeringsbureau. De eerste periode zal ik begeleid worden en helpt Assistant2 met hun persoonlijke werkwijze mij verder ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen. Hierna zal ik bij goed functioneren, een vaste aanstelling krijgen bij de Partner van A2.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
De trainingen Assertiviteit en Overtuigend spreken en presenteren lijken mij erg interessant. Deze trainingen helpen mij brutaler te zijn, wat mij helpt in zowel het dagelijks leven als in mijn loopbaan.

Geweldig Naomi. Fijn dat je kiest voor onze aanpak en werkwijze. We gaan samen voor het succes, namelijk die vaste baan. Go 4 it!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.