nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Project Assistant Krista

18 augustus 2021

Krista gestart als Project Assistant bij één van onze Partners in de regio Den Haag. Wie is Krista? Ze stelt zich aan je voor …

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Na mijn HBO heb ik diverse management opleidingen gevolgd.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Van nature ben ik een echte regelaar, ik houd ervan zaken tot in de puntjes te organiseren en weinig aan het toeval over te laten. Het vervullen van een spil functie in een team en te zorgen dat het team optimaal kan functioneren spreekt mij erg aan.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via LinkedIn ben ik bij Assistant2 terecht gekomen, vooral de wijze waarop er naar het vak wordt gekeken en de manier waarop functies worden omschreven, spreekt mij erg aan.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga aan de slag als Assistant bij een de Partners van A2, binnen een groot team van ondersteuners, waar ik er al een paar van heb gesproken. Leuke, enthousiaste collega’s die net als ik, graag de handen uit de mouwen steken.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ik wil graag de training “Online presenteren met pit” volgen. Zeker in deze tijd van digitale meetings en het werken op afstand, is de wijze waarop je presenteert van groot belang. Of het nu een presentatie in een vergadering is, of dat je gewoon een punt wilt maken in een teamoverleg: de vorm van de boodschap maakt een groot verschil.

Krista, welkom in het team van Assistant2. We wensen je ontzettend veel werkplezier en succes toe met deze nieuwe uitdaging! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.