nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Pierrette

26 oktober 2022

Kansen laat je niet lopen. Dat geldt zowel voor (F)ons, onze Assistants als ook onze Partners. Eén van onze Partners, een prachtig bedrijf in de automotive industrie, zocht een Management Assistant voor de CEO, MD en CFO. En onze Management Assistant Pierrette heeft zulke uitstekende gesprekken daar gevoerd zodat zij daar onlangs is gestart met haar nieuwe uitdaging! Wie is Pierrette? Ze stelt zich graag even voor…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Na het VWO heb ik mijn Bachelor gehaald aan de Hogere Hotelschool Den Haag.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik ben een geboren regelaar en ben heel erg van de details. Ik zorg er graag voor dat alles voor iedereen op rolletjes loopt, zonder zelf op de voorgrond te staan. Deze eigenschappen passen, mijns inziens, perfect bij het vak van ondersteuner. Daarnaast wil ik graag gestimuleerd blijven worden om meer te leren en in deze positie kun je alles zien en leren over een bedrijf.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Online had ik een aantal maanden geleden een vacature gezien, die baan heb ik niet gekregen, maar Fons en ik zijn in contact gebleven en ben onlangs van start gegaan😊. Geweldig toch! Waarom ik via Assistant2 werk, is omdat ik er in geloof dat zij een goede match weten te maken tussen de Partners en Assistants.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Per 1 september ben ik gestart als Management Assistant bij een autoproducent. Ik zal gaan werken voor de President, Managing Director en CFO.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom??
Ik heb reeds de training Assertiviteit gevolgd, ik ga tevens Time Management volgen en ik zou graag de training Notuleren willen volgen. Al deze trainingen zullen, naar mijn mening, kunnen bijdragen aan het goed uitvoeren van mijn werk.

Pierrette, we hebben een hele mooie match voor je kunnen maken bij één van onze machtige Partners in de automotive industrie. Een buitenkans! We wensen je veel succes en werkplezier toe. Tot snel bij onze training Time Management. En uhhhhh dank je voor de mooie complimentjes!! Merci beaucoup. 

Foto: Pierrette links

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.