nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … PA Diana

22 mei 2023

Diana heeft Assistant2 al een paar jaar op het oog en nu kwam er een baan voorbij waarbij zij een goed gevoel had. Wellicht een mooie match voor bij onze Partner waar zij een ervaren Management Assistant zochten zoals Diana. En dat blijkt! Diana gaat gelijk in vaste dienst bij onze Partner, een internationaal advocatenkantoor, door middel van afkoop dus zonder onze tussenkomst. Ook dat is mogelijk als onze Partner dat wenst. We stellen Diana graag even voor aan de hand van een paar vragen….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb een HAVO- en een Schoevers Directiesecretaresse opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik diverse vastgoedcursussen gedaan.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik vind het fijn om mensen te ontzorgen. Het leukste aan mijn vak vind ik plannen en organiseren. Of het nu gaat om het inplannen van een complexe afspraak of het organiseren van een meeting of teamuitje, ik regel het graag!

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Een aantal jaren geleden was mijn eerste contact met Assistant2. Ik had gereageerd op een vacature op de website van Assistant2, maar was (helaas) niet geselecteerd. Een paar maanden geleden kwam ik opnieuw in contact met Assistant2 en ontving ik een mail met de vraag of ik beschikbaar was voor werk. Ik heb hierop gereageerd en ben toen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op het kantoor in Den Haag. Ik ben erg enthousiast over de werkwijze van Assistant2, heel anders dan wat ik gewend was van andere bureaus. Assistant2 verdiept zich in de persoon en begeleidt kandidaten naar een baan binnen een bedrijf dat een bedrijfscultuur heeft die bij de kandidaat past.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben gelijk in dienst getreden bij mijn nieuwe werkgever, maar zal (Fons kennende 😊) nog regelmatig contact hebben met Assistant2. Ik zal sowieso nog een paar keer op het kantoor in Den Haag aanwezig zijn voor de trainingen.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Ik zou graag de training Assertiviteit willen volgen, omdat ik van nature een bescheiden persoon ben en mij daadkrachtiger zou willen profileren. De training Empowerment (rol van Sparringpartner) lijkt mij ook interessant. De tools en inzichten die ik tijdens deze training krijg aangereikt, kan ik goed gebruiken in mijn functie als PA.

Dank voor de mooie complimenten Diana! Dat is nou precies onze kracht en werkwijze, het persoonlijke en verder kijken dan alleen maar diploma’s en dus op karakter iemand plaatsen bij onze Partners. Heel veel succes én werkplezier en we houden inderdaad zeker contact en vinger aan de pols. Ook onze werkwijze, begeleiding van begin tot einde.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.