nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … onze Assistant, Lotje

4 november 2021

Lotje woonde en werkte in Duitsland. Maar ze was toe aan een nieuwe uitdaging en dus kwam zij bij ons kennismaken. We vroegen haar in welke regio zou je graag willen werken? Dat maakte haar helemaal niets uit, zolang ze maar een interessante nieuwe uitdaging kon aangaan. Wat een flexibiliteit! En wat fijn dat wij voor haar een prachtige baan hebben gevonden. Per 1 november is zij gestart bij een van onze internationale Partners in Amsterdam.

Lotje stelt zich graag even voor.

Wat is jouw vooropleiding?
Bij Schoevers heb ik de opleidingen secretaresse en directiesecretaresse gevolgd. Enkele jaren later heb ik bij het NCOI nog de opleiding HBO Management Assistent gevolgd.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen en wat maakt dit vak zo leuk?
Ik voel me als een vis in het water. Het is afwisselend werk, het ondersteunen van een persoon of juist een team spreekt mij aan. Sparringpartner kunnen zijn, Spin in het web. Ik ben een echte regelneef!

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via social media maakte ik kennis met Assistant2, en kwam ik in contact met Fons. Nadat ik voor mezelf besloten had om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging heb ik contact met Assistant2 opgenomen. Door de informele doch professionele houding en uitstraling en de klik wil ik graag met Assistant2 samenwerken. Want zo zie ik dat, een prima samenwerking!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Assistant2 heeft mij in contact gebracht met een van hun Partners waar ik per 1 november direct bij in dienst zal treden. Ik ga werken als Senior Secretaresse bij een internationale Partner in Amsterdam. Assistant2 heeft mij in het gehele proces hiernaar toe super begeleid en geholpen!

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Na 4 jaar in het buitenland gewerkt te hebben wil ik met de training Effectief zakelijk schrijven mijn schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal graag opfrissen. Ook wil ik graag nog de training Empowerment – van ontzorger naar sparringpartner gaan volgen. Dit om mijzelf beter te leren kennen en mij verder te ontwikkelen als Sparringpartner.

Lotje, geweldig dat wij jou bij jouw zoektocht hebben mogen helpen en dat wij samen jouw top baan hebben gevonden. We zijn blij dat wij jou hierbij hebben kunnen begeleiden en wensen je heel veel werkplezier en succes toe. Tot snel op een van onze trainingen!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.